Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
Yaw Sn.Usta siz ne anlatıyorsunuz Allah aşkına. Geçen sene dedinizki ben bir daha yazmayacam dediniz gittiniz. Başka arkdaşlarında paylaşımları vardı onlarda yazmıyor. Şu an kim yazmış kim yazmamış zerre umrumda değil....

Forumda veya başka platformlarda g.tü yiyen, tüm yapılan pisliklere sesini çıkaracaktı. Varsa alıp veremediğiniz burdaki insanlara sataşmayın ; ses çıkaramayan kim varsa gidin onlara söyleyin.

Böyle bir şey yok; gelip gelip buradakilere atıp tutmak yok... Kimse görmesede Allah görür.

Açık söylüyorum rest rest neyse ne önemli değil; biz burada g.tümüzü yırtırken birileri bizi dolandırırken hiç birşey demeyenlerin burada yazanlara laf etmesine karşı dururum.

Eski yatırımcılar olarak bir hukukumuz var kimseyle bozulmasını istemem benim safım 1 senedir burada direniş gösterenler tarafındadır yani Lionnes tarafındayım.
Sayın Yıldız Tozu , normalde sizi bu konuya dahil etmezdim ..

ama adam durup durup sataşıyor bana . Yeni yatırımcılar görsün kimin ne olduğunu diye sizden ricada bulundum .

Bu adamın ne alıp veremediği var benle, yıllar geçmesine rağmen hala anlamış değilim .

Bir tane bilanço analizi yapmamışım diyor.. bak bakk adam kafayı benle yemiş resmen

ayrıca sadece LİNK i yazmadım ki , PAPİL yazdım , MİATK SDDTR yazdım , SASA Hekts eskiden yazıyordum ama aynı sektörde değiller diye bu 2 hisseyi yazmayı bıraktmıştım örnek olarak .

Hala da yazmaya devam edeceğim diğer hisseleri örnek olarak göstermeye devam edeceğim.

bugünkü yazımda da ne yazmıştım ? Demişitm ki ne zaman ki PAPİL ve LİNK F/S leri düşer , işte o zaman ben de Kront'u 10 , 15 li F/S lerden satarım .

Sizin de değiniz gibi allah var bee yıllardır sayısız kez bilanço analizi , temel analiz yaptım . Siz dahi eski yatırımcıların hepsi biliyor zaten bunu .

Adam bana takmış yıllardır . Speğin adamı diyor bana

Sizi bu konuya dahi ettiğim için sizden özür diliyorum .