Sayfa 88/1005 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birileri satıp kaçmış bu muhabbetleri çıkarıp kuş sitesinde anlatanlar aynı tavanın balıkları , Yav adamlar çıkıp roket atıyor uçucak kaçacak diye sığlaşan piyasada yan tahtalardan çıkan para ve satışlara bakın bu adamların şuanda tezgahı sıkıntılı bu borsadan 20 milyar dolar yabancı çıkışı olmuş , gelip birileri dükkanın tezgahana oturup yine sistem devam etmiş
    Dükkan kapanmadığı sürece sıkıntı biri gider birileri gelir yalnız dükkanı yeni alanında maliyet yapması gerek bence o satmış bu almış bunlar bakılana kadar 2024 5 ayının şirketler için nasıl geçeceğine bakın , borsanın karşısında mevduat var artık bunlardan dolayı zaten kaçan kaçtı.Yabancı banka ve holding ,ulaşım olarak ince ince girişlerle oyunda su akar yolunu bulur.
    onu bunu bilmem ama sigorta sirketleri para basar
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    8.801 cort ettim akşam delisi vermeye başlamadan
    8.767 kapandım

3. Dün kapanışa yakın sert yukarı hareketle çoğu tahtanın ortalamaları aşağıda kaldı bunun çalışması indir bindir devam eder .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Bugun 8100 e dogru yakınsayarak kapatabilirse ptesi alımıyla 8100 bu sefer patlatabilir mi
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

5.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    Bugun 8100 e dogru yakınsayarak kapatabilirse ptesi alımıyla 8100 bu sefer patlatabilir mi
    Önemli yerler 7800 ve 8200 kabaca..
    Bunların altı ve üstü bence farklı 2 borsa..

6. Bugün Ayhan başkanın kağıdı hayret tavan mi olacak yoksa. Acaba intikamımı mi alsam dün benim kağıttan bir lot aldı kağıdı rezil etti.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün Ayhan başkanın kağıdı hayret tavan mi olacak yoksa. Acaba intikamımı mi alsam dün benim kağıttan bir lot aldı kağıdı rezil etti.
    Hangisi o .
    Biz de alalım

8. Değerli VİOP'çu forumdaşlarım;

Bir hissede patronun VİOP'ta şortlayarak ardından sürpriz bir şekilde temettü dağıtma kararı alarak VİOP'tan para kazanması mümkün müdür?

(Somutlaştırmak gerekirse EREGL/OYAK diyebilirim)

Sayfa 88/1005 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •