Sayfa 92/1005 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Viop LVll

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,177
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    5 nolu dayağı bende yedim.
    Sen çırağı değiştirdin mi yoksa eskisiyle devam mıdır ?

Eğer eski çırak ise selamlarımı ilet.Bi daha ki kabak tatlısını yerinde yeriz artık kısmetse
    Saygılar
    zırt pırt çırak mı değiştirilir, 2019 dan beri yanımda kalfa oldu artık. ben işi bırakınca usta olcak
    onun da selamı var.
    Hayırdır bi dahakine Adapazarı'nda mı buluşacağız?
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Çuvalın ağzını açtı doldurmağa başlar birazdan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    piyasa o kadar sığlaşmış ki 3-5 kuruş alış yaptığın an eksi yazdırıyor sana. hem de sığ hisseler de değil bunlar. sonra güzelce seni günlerce yavaş yavaş zarara sokuyor. hani stop etmedikçe umursamadan basıyor da basıyor. işin komedi kısmı aynı sektördeki diğer kağıtlar da aynı şekilde hareket ediyor. sonra satıp gidiyorsun, o günkü satış noktasını tekrar görmüyor ve kağıt bir anda askerden yeni gelmiş gibi oluyor. aynı sektördeki bütün kağıtlar aynı anda kalkıyor falan.
    şu piyasaya alıcı gelsin ciddi miktarda alsın, adamlar arkasına bakmadan satıp gidecekler ama işte bence çoğu hisse pahalı kimse o parayı bağlamaz.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    zırt pırt çırak mı değiştirilir, 2019 dan beri yanımda kalfa oldu artık. ben işi bırakınca usta olcak
    onun da selamı var.
    Hayırdır bi dahakine Adapazarı'nda mı buluşacağız?
    Neden olmasın sn Bear_Bull ağabeyim.Orta nokta sayılır.(çaktırmayayım aslında gene de bize daha yakın)
    Çırak yalnız kredi kartı limitlerini yükseltsin.Çoluk çocuk gelebiliriz .En son ALPER i 5 kişi ziyarete edince...bu yıl çi börekci nin önünden geçemez olmuşdur
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Bence İşlemlerin en az %50 si kendinin, az bir şey satmaya kalkıyorsun fiyat düşüyor, 1-2 kademe alttan vermek gerekiyor.

Herif belki komisyon ödemiyor olabilir sadece borsa payı ödüyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    8743............şort açtık ........
    2.şort........ 8731....................hadi bakalım......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    0- temettü vermesi ile dayak atamaz ama temettü tarihi 3. ay beklenen bir ensturumana 2. ayda temettü dağıtıp bu dediğiniz olabilir. (sonuçta sizde temettü tarihini tutturamadığım için yanlış fiyatlamış olursunuz)

1-TEMETTÜLER 3-4-5-6 aylarda ödenir genellikle (diğer aylarda da ödeyen olur ama nadir)
    2-bu satışı patron yaparsa içsel bilgi olur, incelenir ettiği karın 2 katı ceza öder. normal olarak 1 ay öncesinden işlem yapması bile yasak yanlış hatırlamıyorsam.
    3-başkası bu bilgiyi alıp/ulaşıp short işlem yaparsa içerden öğrenenler ticaretine girer, yasak , incelenirse cezası var.
    4-yakınları üzerinden short yaparsa da aynı şekilde incelenir tespit edilirse cezası var.

5-olmaz olmaz deme sizede çıkabilir, benim çırağa 2021 de eregl de 3 ay yerine 2 ay temettü dağıtıp tarih farkından güzel sopa atmışlardı. 8 şubat 2021 VakıF katılım 400,000 kontrat eregl short, nisanda vermesi beklenen temettü martta ve beklenti üstü oranda duyuruldu. 1994 ten bu yana 3.ay ve öncesi temettü dağıtmışlığı yok o hissenin. viobu bıraktı çocuk
    6-2022 de de 3. ayda tmt verdi, sonra bu yılda eregl temettü vermiyorum dedi , uzun vadeci ve temettü için alanların içinden geçti.
    Ne güzel işte viobu bırakmış. Hissede paraları katlamistir o

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Neden olmasın sn Bear_Bull ağabeyim.Orta nokta sayılır.(çaktırmayayım aslında gene de bize daha yakın)
    Çırak yalnız kredi kartı limitlerini yükseltsin.Çoluk çocuk gelebiliriz .En son ALPER i 5 kişi ziyarete edince...bu yıl çi börekci nin önünden geçemez olmuşdur
    Abi ciborekcinin selamı var. Ne zaman geliyorlar diyor.

Sayfa 92/1005 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •