Sayfa 966/1001 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    14 yıldır aynı kentteyim. İşyerim aynı.
    Trafik şube EBS nin olduğu kavşakta ağustostan ekime değin 3 kez kırmızı ışık cezası kesmiş.
    Dahası var mı bilmiyorum.
    EDS olduğu için zaten dikkatli geçiyordum.
    Bir kez sarıyı kaçırıp 1 saniye için kırmızıda geçmişimdir.
    Artık sarı için de mi ceza yazılıyor?
    14 yılda hiç ceza almazken 2 ayda 3 kez aynı yerde aynı konu için ceza yazılması çok ilginç.
    Yine aynı kentte bir arkadaşım da benzer bir şekilde EDS de hızdan defalarca ceza yazıldığını söylemişti.

Maliyenin emniyetle bir çalışması mı var?

Artık araba ile sokağa çıkmaya korkar oldum. Epey pahalıya mal oluyor.

Bütçe bu şekilde mi doğrultulmaya başlandı merak ediyorum.
    Geçen ay ıspartaya gittim afyonda 15 dakika arayla 2 tane hız cezası yemişim biri 92 ile biri 95 ile sadece 2 km ile ceA yemakte adamı sinirlendiriyor. 1.400 kusur devlete katkı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sarı ışık geç demek değildir, demek ki EDS sistemleri sarı ışık yandığında hıza göre karşı şeride güvenli bir şekilde geçemez bu araç dediği an ceza kesiyor.
    Medeni ülkelerde ;
    Sarı ışık, dikkat birazdan kırmızı ışık yanacak dur demektir.
    Bizde ise ;
    Sarı ışık, dikkat birazdan kırmızı ışık yanacak gaza bas demektir efendim.

Not: not sarı ışıkta durayım desen, arkadan gelen sana çarpar bu net. Çünkü senin gaza basacağını düşündüğü için o da geçmek için gaza basmıştır.

Kendime masallar.!!!

Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

30 yıl önce borsa istanbula yatırım yapan bir insan reel olarak bugün 0 (sıfır) dolar kazandı. Türkiye'de uzun vade yatırımı övmeyi bırakalım artık grafik ortada 30 yıldır yatayda olan bir piyasa amerika gibi yükselen bir piyasa değil. Al-Tut-Unut evlen hisseyle diye bir şey yok.!!!!

https://twitter.com/buraksefim/statu...480132444?s=12

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.gaumenfreundin.de/hotdog-klassisch/

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

7. FBI ın siteside ünlü pedo Epstein adasını ziyaret edenlerin listesi yayınlandı. Pedofili şüpheli listesi epey kabarık. Hatta bir daha Holywood filmi falan seyretmek istemeyebilirsiniz. Çok ünlü isimlerin adı geçiyor.

https://vault.fbi.gov/jeffrey-epstein

Sayfa 966/1001 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •