arkadas borsa da harbi para kazanılıyor mu ya şaka gibi sürekli çevir dur inanın bıktım ...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by EGEDUK Soru bana değil ama; [emoji23] Bence kapanışta en az 7.900’a kadar yukarı yapacak. her gün en dipten kapatırsa dükkana müşteri gelmez. alması lazım moodys dedik mallandık geçen hafta beni de içeri aldı namıssız
Originally Posted by *Bozkurt Yarım saar sonra almaya başlar mı tarkank abi Yarın öğleye Kocatepe camiinde buluşalım sana da yer ayarladım siyah gözlük ayarla bidene yoksa acımızdan ölcez
Originally Posted by EGEDUK Soru bana değil ama; [emoji23] Bence kapanışta en az 7.900’a kadar yukarı yapacak. reis bugun 369 tesis açtı onu da hesaba kattınız mı?
Originally Posted by çıtak maliyet iyi olursa rahat oynarsın... o yüzden şeettiydim 849850 flat...
SPOT da ekip iyi sattı, piyasa da iyi aldı görünüyor,
Originally Posted by Batman reis bugun 369 tesis açtı onu da hesaba kattınız mı? 369 mu? Gerçekten rakam bu mu?
Originally Posted by lemur arkadas borsa da harbi para kazanılıyor mu ya şaka gibi sürekli çevir dur inanın bıktım ... https://www.instagram.com/reel/Cz3-7...I4YzE2YTYwMA== anlık ben
Forum Rules
Yer İmleri