Sayfa 157/1005 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Viop LVll

1. Asgari ücret 16-17 olursa kredi faizleri %70-80 leri bulursa ve de resesyon olursa, indir kepenkleri...

YTD

Ankaragücü başkanı reisin ilk milletvekilliğinde keçiörendeki evinin sahibi wski milletvekili ancak artık reiste koruyamsz bu adamı. Ankaragücü başkanı ve yerde tekme vuran 2 kişi derhal tutuklanmalı. Bu hafta hakemler maça çıkmamalı. Ankaragücüne en az 10 maç saha kapatma cezası ve puan silme cezası verilmeli.
    bir halt olacağı yok.

Bu arada gümüş şu dakikalarda sakin akşam kapanışta biraz daha iyi olacak gibi ons olarak ....yarın altın gümüş ons göreceli artı bekliyorum.....çarşamba fed perşembe avrupa merkez bankası faiz kararı var..... fed kesin artırmayacak...onsu coşturup darbeyi öyle vuracaklar altın ve gümüşte bu gün ons gümüşte poz artırdım.....yarın ve çarşamba artışa bağlı olarak longları sıfırlarım.....yetişirsem viop 30 dan long açacam.....bakalım tahminim tutacak mı....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Yıl sonu geldiği için fonlar altın dahil..hisselerde karları almak icin satıyor satacak...yurt dışı dahil..her sene aynı terane

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    tebrikler abey güle güle harca.
    Saolasın abicim.
    Burda vobculara hergün para dağıtıyorlar.
    Hisseciler asla başaramıycak
    Hamdım Piştim Yandım

bilal bi gelsin..

bu dolarcıları fayız lobisini ... dıj mikrahları yerle yeksan edecek

inşaallah...

% 55 faiz mi olur alüminyum süliktirat

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Asgari ücret 16-17 olursa kredi faizleri %70-80 leri bulursa ve de resesyon olursa, indir kepenkleri...

YTD
    Türkiye için mümkün mü sence hem enflasyon yüksek aynı anda resesyon....kafa yor bakayım....dinamik bir ekonomi ve halkı sürekli tüketen bir TÜRK toplu mu.....

bilgisi olmayanlar için

ben 1 diyordum... 1,5 trilyon dolar olmuş

sizce TÜRKİYE ekonomisi 1,5 trilyon dolar borcu kaldırabilir mi ?

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ,galiba at gözlüğüyle bakıyor,merkez bankasının rezervi hala eksi 40-50 milyar dolar,dış borç 450 milyar dolara yakın,çalınan 128 milyar dolardan hala haber yok,iç*dış toplamda borç 1.5 trilyon dolar,kısa vadede ödenecek borç 190 milyar dolar,bu borcun hala karşılığı yok,toplam ödemesi 500 sene sürüyor şimdiki haliylen,moratoryuma giren osmanlının 100 senelik borcunu Atamız ödemişti buda bir not,bazı sivri zekalılar çıkıyor eleştiri yapıyo ondan yazdım,varlık fonuda iç edimiş vs uzar,en fazlada dikkatimizi çeken orada nas var faiz 8.5 idi,bende bu beden olduğu sürece faiz devamlı düşecek derdi şimdi 40 hiç ses yok,ortam bedevi parasıylan frenleniyorrr,peki bedeviye verilecek teminat ney ???,ingiliz memed avrupadan para ve yatırım dileniyor,aldığı cevap NAH,adamlar adaletiniz yok diyor
    bedevi teminat kabul eder mi ?

toprak alıyorlar ve su kaynaklarımızın kullanım haklarını alıyorlar

KIZILIRMAK... SİVASTAN, BAFRAYA... 150 SENE... ver gitsin.. istikrar sürsün

Sayfa 157/1005 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •