Bu memlekette ana muhalefet partisi lideri yumruklu saldýrýya uðradý, sýðýndýklarý evi yakalým dediler, bir hakem kadar ses getirmedi.
Haaa... Hakemler yumruklanabilir demiyorum, önem farkýna göre kýyaslýyorum.
Bu memlekette ana muhalefet partisi lideri yumruklu saldýrýya uðradý, sýðýndýklarý evi yakalým dediler, bir hakem kadar ses getirmedi.
Haaa... Hakemler yumruklanabilir demiyorum, önem farkýna göre kýyaslýyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Evet, kendi getirdikleri adamlara dövdürdüler sonra bir eve götürüp, acaba nasýl etsek de kurtarsak mý, yoksa kurtaramamýþ gibi mý yapýp linç ettirsek, evle birlikte Kýlýçdaroðlu nu yaktýrýp bi de üzülmüþ gibi yapsak yedirir miyiz gibi Amerikan Kowboy filmlerinde olan kasabanýn linç kültürü olayýný canlandýrdýlar.
Ýnanýlmaz utanç meselesidir. Ama Kýlýçdaroðlu da maalesef sopalýk adammýþ ne arkasýnda durup hesap sorma peþinde durdu doðru dürüst ne de bahsini etti . Yazýklar olsun yapana, yaptýrana, yalayýp yutana.
Türkiye'de çok radar var. Ama kurtulamak çok kolay. Blitzer.de Pro diye appi yükleyin Türkiye'de bile sabit ve sabit olmayan ama daha önce oraya radarlar konduysa söylüyor.
Bölünmüþ yollarda mübarek hiç susmadý. Baðzen kameralar oluyor bölünmüþ yollardada. Onu bile söylüyor.
Yer Ýmleri