refeba merhaba,
Sanırım 2 sini eşitleyecekler gibi. daha öncede yazdığın gibi yavrusundan mı alsak ? Bu hisseyi iyice günden güne bitirdiler. YTD
refeba merhaba,
Sanırım 2 sini eşitleyecekler gibi. daha öncede yazdığın gibi yavrusundan mı alsak ? Bu hisseyi iyice günden güne bitirdiler. YTD
Hissenin ayarı bozuldu,bilemiyoruzki ne hinlik düşünüyorlar,üstelik hergün kademe düşürüyorlar,zaten eşleşmesi normal,çünkü bunu devamlı yapıyorlar...ütünde devamlı satış baskısı var,bu baskılama bilanço öncesi hazırlığı gibi geliyor bana,yavrusunun yarısı postalayıp buna girdik,iyimi,kötümü yaptık bilemiyorum,çünkü bunlar birinden satış yaparken bir diğerini yükseltiyorlar...bunda mecbur yatacağız,4 altına inmez derken 80 sınırını gösterdiler,burası eski bölgenin yeri,yani destek yerleri gibi,gerçi bunun desteği ve kösteğini 3.20-3.50 olarak çözmüştük,yeni destek 3.70 gibi,tabiki burası eskisi gibi sağlam değil,yani serseri mayın gibi ne yapacağı belli olmuyor,dün 80 biraz çalıştı 4 üzerine attı ve menzili yetmedi ve bugün 3.80 sınırı görüldü 3 puan üstünden kapattı...kendi açımdan toplamaya devam,çok aşağılara salsa bile umurumda değil,nasıl olsa spek yine yalvaracak bana sat diye,tabiki iyi yerden,bizde öyle beleşe mal vermek olmaz
...ytd.
Yer İmleri