iki para kaybettik diye neşemizi kaybedecek değiliz heralde, baskalari adina konusmayalim surda biz bizeyiz lakin siz değerli ihlasdaslarimi üzdüysem kusuruma kalmayın.lakin benim muhatabım gerçek veya tüzel kişiler değil tamamen hayal ürünüdür.
![]()
iki para kaybettik diye neşemizi kaybedecek değiliz heralde, baskalari adina konusmayalim surda biz bizeyiz lakin siz değerli ihlasdaslarimi üzdüysem kusuruma kalmayın.lakin benim muhatabım gerçek veya tüzel kişiler değil tamamen hayal ürünüdür.
![]()
Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir
İhgyo 2.10 tl'den 1.47 Tl'ye ,İhgzte 1.68 tl'den 1.23 Tl'ye ,İhlas holding 1.52 tl'den 1.11 tl'ye hızla,süratle ,şelale gibi düşüyor (yarın ve sonraki günler ne olacağı bilinmiyor) ama Spk ve Bist kurumları keyifle izliyor neymiş efendim İhgyo ve İhgzte'de ortak satışlarıymışmş yani kılıf,bahane hazır .. Sizin ne ie yaradığı belli olmayan devre kesiciniz yerin dibine batsın caydırıcılığı nedir adam istediğini yaptıktan sonra ne kıymeti kaldı..ytd..
Endeksin çıkışına yataya sar kâr realizesine icabet et.
Demem o ki imkan verseler sıfırı gösterirler.
İmkan verseler sıfırında altına çekip malınızı haciz ederler.
Zulmün gerçek ortakları bunlara imkan verenlere imkân verenlerdir.
Anlayanlar biryorumlasin endexin durumunu.
Haramiler çetesi,artık bende sizin diliniz ile konuşacağım pusuya yattım bekliyorum...ytd.
Son düzenleme : levoysalı horofira; 13-12-2023 saat: 13:45.
Harbiden Bunları Kanı Bozuk Bozuk Olmasa Böyle Yapmazlar
Eee ucuza alirim ovakit no problemoyani sonuçta 18 den beri tak8bimdesin sanmam ki ralli gözümden kacsin
arazi aracı hazır sıra arazide
![]()
Yer İmleri