Sayfa 998/1001 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    forumda lapin dolu, sarı kız 2023'ü kaçla kapatır diye bir oylama yap
    bilenlere beşi hörgüçlü sarıkız, ıskalayanlara seyrek izli mayız veriver gitsin..
    Ara sıra gaz vermeleri lazım.!!
    Her gaza köklediklerinde .!!!
    Heyecan yaratmaları lazım.!!
    Bizim vatandaş hemen gaza gelir.!!
    Al satta hep kasa kazanır.!!!
    Bekletsen başka bir dert.!!

Weidenrampe- tahterevalli

Kuyumcu zarrraf.!!
    Ne karın agrisi ise ismi.!!
    Her türlü hile.!!!
    Esnafın hamurunda var.!!

Elindeki altın 10-20 ons.!!!
    İle
    Evcilik oynarsın.!!

kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

1.000. Sayfa doluyor, abdestsiz yere basmayan (Trol olmayan) bir arkadaş yeni başlığı şeyettirsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1.000. Sayfa doluyor, abdestsiz yere basmayan (Trol olmayan) bir arkadaş yeni başlığı şeyettirsin.
    Benim adayım

Reha Kaya

Son kararım

Not: abdest adına bir duş alsanız yeter

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Siz derseniz doğrudur, ben fabrikanın detayını bilmiyorum ama gittiklerini okumuştum.

Bir dönem bu ülkede Vectra merakı vardı, ondan sesi çok çıktı sonra passatla karşı karşıya gelince dayanamadı herhal. Bu benim değil o dönemin galerici yorumu, passat varken Opel mi alınır deyenlerini görmüştüm. Bu paragraf da çene düşüklüğü olarak kayda geçebilir
    Estağfurullah, eski bir yedek parçacı olarak Tofaş, Renault fabrikalarını görmüşlüğümüz vardır, kapandıktan sonra Torbalıdaki Opel montaj tesisinin arabayla önünden geçtim, atölye irisi bir yerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Püskevitçi Güneysuda aday göstermeyecekmiş, Güneysu 8 bin nüfuslu köyden irice bir yer, tam komedi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ????
    Neresi önemli.!!!!

Vatandaşın gerçek problemi.!!!
    Hayat pahalılığı.!!!!
    Geçim sıkıntısı.!!!
    Hiperenflasyon.!!!!
    Açlık sefillik.!!!

Kim takar senin Süveyş kanalını.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Suveys kanalını kullanmadı mı uluslararası mal dolaşımı hangi yolu izler haritaya bakınca anlarsınız.Deniz taşımacılığında yollar uzar ve gemi sayısı bunu karşılayamazsa navlunlar artar.Son iki ayda önce üç katına çıktı sonra ikibuçuk katına kadar düştü.Artan navlunlar direk olarak malların fiyatlarına ek olarak eklenir.Her türlü malın fiyatı da bundan birebir etkilenir.Süveyş kanalının kullanılmaması çok ama çok önemlidir

Bun analizi nerden biliyorsun derseniz koca borsada gemisi olan tek şirketin hisselerinden yüklü alınca navlunları günlük takip ediyorsun)))))))) İki aydır bu navlunlar patlayınca niye ki diyordum.Sonra bir gavur videosunda bu süveyş mevzusu ve navlun ilişkisini dinleyince olayı anladım.Benzeri salgın zamanı olmuştu.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dindar forum be.

Sayfa 998/1001 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •