Arkadaşlar Moody's sitesine fazla yüklenmeyin bozmuşsunuz siteyi
Arkadaşlar Moody's sitesine fazla yüklenmeyin bozmuşsunuz siteyi
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Benim yazdığım sözü televizyonda bir siyasetçi söylüyordu.
Kişi kendi üzerine istediği riski alabilir ama başkaları üzerine risk almak riskli.
Borsa rsikli bir yer, adranalin vs salgılanıyormuş. Az risk alınca insan başka işler ile ilgileniyor, çok risk alınca da başka işler ile ilgilenilemiyor. Kendi durumun göre ayarlamak lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Görünüm pozitif
Moody's Ülkemizin kredi notunu BBB olarak teyit etti. Görünümü pozitif olarak değiştirdi.
Piyasada bizdeki dövizi alacak kadar para yok dediler merkezi eksiye düşürdüler, o arada her şeyin fiyatı en az 10 kat arttı. Hala inat edip olay tamamen psikolojik filan dediler.
Geçen bir sohbet odasında biri söz aldı ben banka müfettişiyim, bankalar TL yaratamaz önce birilerinin mevduat yapması gerekir dedi. Sohbet odasını yöneten sinirlendi sonra yardımcisı adamı indirip engelledi. Para kredi ile yaratılr bir sürü yazı kitap var ilk defa sinirlendim deyip dinleyicilerden özür diledi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bir anlığına ülkede herkesin en ünlü borsacılara pabucunu ters giydirecek kadar bilgili ,uzman olduğunu (ama sadece bistde işlem yapabilecekler)düşünelim.ve herkes işi gücü bırakmış bist vob da vs.al sat yapıyor.
Yılsonunda ülkenin GSMH sı yükselir mi düşer mi ?
Bunu sn ariston dostuma sormuş olayım.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Herkes gizliden gizliye not artışı bekliyordu. Bakalım piyasanın tepkisi nasıl olacak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri