Sayfa 372/1005 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsan elektirkli süpürge, buzdolabı değil, bilgisayar hiç değil.

Öte yandan insanın yerini belirli konularda Tanrı dahi dolduramaz.

Ben insanlıktan çıktığım için daha objektif düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=uF4FGkG7WTM
    Müslüm Gürses - Urfa Divanı
    ağır konuşmayın
    insanların inanıp inanmaması, var olan bir tanrıyı yok etmez... yok olan bir tanrıyı var etmez
    o yüzden: benim inandığım tanrı var ise ve benim inancım doğru ise ; YANLIŞ konuşmuş olursunuz

ve bu yanlış sözden dolayı sorumlu olursunuz
    tanrılara noksanlık isnat etmeyin
    eğer gözünüzde bir tanrı olgusu var ise o tanrı kim olursa olsun, noksansız olsun...

2. Falanca ülke veya şirket borçlarını ödeyemiyor dendiğinde borsalar yıkılıyordu. Bir ara BAE'de gayrimenkul şirketi borçları ödeyemiyor denince sarsıntı olmuştu. Şirketin/devletin borcundan çok dünyada piyasa erimesi oluyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bu hafta merkez bankasının faiz kararı var.....piyasa 250 puan artırım beklentisi var....

Batısöke Çimento hisselerinde vurgun hazırlığı.

Mali yapısında yaşanan önemli sorunlara rağmen iki ay gibi kısa sürede hisseler yüzde 200 oranında prim yaptı! Bazı grupların hissede operasyon yaptığı iddiaları borsa çevrelerinde konuşulmaya başlandı.

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ağır konuşmayın
    tanrılara noksanlık isnat etmeyin
    eğer gözünüzde bir tanrı olgusu var ise o tanrı kim olursa olsun, noksansız olsun...
    O benim sözüm değil.

Alem bana sığar ben aleme sığmam diyen insan örnekleri olmuş.

Ne ararsan var insanda diye de çok deyiş söz var.

Tanrı bir tane ama ölmüşler ile 20 milyar insan vardır.

Tanrı ayrı insan ayrı.

Bir güzel bulsam ben de terk etmeyi düşünüyorum ama hatasız, eksiksiz, noksansız yok illa bir problemi oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Achiles adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    burdan vereyim bari hem xbank için, hem niye işte eyle için

7. bu arada tokatyıldızı470 abey artık sana tokatçı diye hitap edecem. kaçtır palayı tokat manyağı yaptın tebrikler

8. Adamlar %17,2 borsa payı ile hepimizi ipe diziyor ya hayret. Bu oran hisse değeri yönünden değil borsadaki toplam bazında hisse adedi. Burada yeni halka arzlar var eskiye nazaran oransal hisse adedi düşmüş

Sayfa 372/1005 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •