Artan

34,54 10 18:10
382,25 10 18:10
57,80 9.99 18:10
155,30 9.99 18:10
13,89 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

38,72 -10 18:10
51,75 -10 18:10
143,40 -9.98 18:10
215,80 -9.97 18:10
11,92 -9.01 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

4.764.916.214,14 18:10
4.530.724.894,13 18:10
4.347.311.377,12 18:10
3.617.978.153,58 18:10
3.534.445.408,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5704 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: HEKTS (Hektaþ Ticaret A.Þ.) Forumu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by pozitif Yazýyý Oku
    neden olmasýn
    tavan olunca herkes trend döndü diye düþünerek atladýlar
    bence hala çok pahalý
    ilk etapta1x lar sonra 7,5 hedefle bekliyorum
    7 buçuk olacaðýna inancým kuvvetleniyor
    tabi herkes kendi kararýný versin beni ciddiye almayýn
    Kusura bakma seni hiç ciddiye almadým

Alýntý Originally Posted by delimeli Yazýyý Oku
    Kusura bakma seni hiç ciddiye almadým
    43 liralardan beri beni ciddiye alanlar %200 kardalar
    ama sen beni ciddiye almayabilirsin

3.  Alýntý Originally Posted by pozitif Yazýyý Oku
    43 liralardan beri beni ciddiye alanlar %200 kardalar
    ama sen beni ciddiye almayabilirsin
    Sn. pozitif sizi ciddiye almýyorum ama anlamaya da çalýþýyorum.

Elinizde Hektaþ hissesi olmadýðýný tahmin ediyorum (yoksa yanýlýyor muyum?).

Özellikle hissenin düþtüðü günlerde buraya geliyorsunuz.

Biliyorsunuz ki o gün canlar sýkkýn.

Ýnsanlarýn moralleri bozukken bu hisse 7,5 liraya gidecek diyip gülme emojisi býrakmak, onlarla dalga geçmek size nasýl bir psikolojik tatmin duygusu yaþatýyor diye çok merak ediyorum.

Sizin psikolojik olarak incelenmenizin gerekli olduðunu düþünüyorum.

Çünkü insanlarýn üzülmesinden kendinize bir mutluluk payý çýkarmaya çalýþýyorsunuz.

Herkesin kendine göre bir düþüncesi vardýr. Doðru ya da yanlýþ olabilir.

Ýnsan borsada doðru kararlar verip kazanýyor da ya da yanlýþ kararlar alýp kaybediyor da olabilir.

Siz bu kaðýdý beðenmiyor, fiyatýný çok pahalý buluyor olabilirsiniz. Ancak belirlediðiniz bir hedef fiyatýnýz varsa o fiyata gelmesini bekleyebilirsiniz.

Hatta bu kaðýdýn forumundakileri de iyi niyetle uyarabilirsiniz. Ancak bu bir kere, iki kere olur.

Bunlar gayet mantýklý ve insanlara yardýmcý olmak yönünde takdir edilecek davranýþlardýr.

Fakat sizinki böyle deðil.

Sanki insanlarýn üzülmelerinden zevk alýyorsunuz gibime geliyor.

Kaðýdýn her düþüþünde buraya gelerek (Kah Kah) demek ne anlama geliyor?

Sizin forum gönderilerinize de baktým.

Banvit, Halkbank gibi hisselerinizin olduðunu gördüm.

Ancak orada zaman zaman gülme emojilerinin yanýnda kötü günlerinde sizin de üzüldüðünüzü ve þirkete küfürler ettiðiniz de görüyorum.

Demek ki siz de üzülebiliyor, kaybedebiliyorsunuz.

Sizin üzüldüðünüz kaybettiðiniz günlerde birisi de gelip sizinle dalga geçse, kaðýdýn daha da düþeceðini söyleyerek canýnýzý daha da sýksa hoþunuza gider mi?

Bakalým bu iyi niyetli uyarýdan sonra yine sayfada insanlarý üzmeye devam edecek misiniz?

4.  Alýntý Originally Posted by delimeli Yazýyý Oku

Ýnsanlarýn moralleri bozukken bu hisse 7,5 liraya gidecek diyip gülme emojisi býrakmak, onlarla dalga geçmek size nasýl bir psikolojik tatmin duygusu yaþatýyor diye çok merak ediyorum.

Çünkü insanlarýn üzülmesinden kendinize bir mutluluk payý çýkarmaya çalýþýyorsunuz.

Ýnsan borsada doðru kararlar verip kazanýyor da ya da yanlýþ kararlar alýp kaybediyor da olabilir.

Siz bu kaðýdý beðenmiyor, fiyatýný çok pahalý buluyor olabilirsiniz. Ancak belirlediðiniz bir hedef fiyatýnýz varsa o fiyata gelmesini bekleyebilirsiniz.

Hatta bu kaðýdýn forumundakileri de iyi niyetle uyarabilirsiniz. Ancak bu bir kere, iki kere olur.

Bunlar gayet mantýklý ve insanlara yardýmcý olmak yönünde takdir edilecek davranýþlardýr.

Ancak orada zaman zaman gülme emojilerinin yanýnda kötü günlerinde sizin de üzüldüðünüzü ve þirkete küfürler ettiðiniz de görüyorum.

Sizin üzüldüðünüz kaybettiðiniz günlerde birisi de gelip sizinle dalga geçse, kaðýdýn daha da düþeceðini söyleyerek canýnýzý daha da sýksa hoþunuza gider mi?

Bakalým bu iyi niyetli uyarýdan sonra yine sayfada insanlarý üzmeye devam edecek misiniz?
    Agziniza saglik. Cok iyi ifade etmissiniz.

üzmek mi?
    nerden baþlasam diye düþündüm hepsinin mantýklý açýklamasý var
    lakin uzun uzun insanlara laf anlatma gibi bir huyum yok ama oturup üþenmeyip o kadar uzun yazmýþsýnýz ki bir iki kelam etmesem olmaz
    elimde hektaþ hissesi yok ama hedef fiyatým 7,5 gelirse söz alacaðým burdan paylaþýrým
    serbest piyasa buna karþý deðilsiniz sanýrým
    kahkaha emojisi kullanmayý seviyorum bu insanlarla dalga geçtiðimi göstermez
    inan bende þunu anlamaya çalýþýyorum psikolojik olarak irdelenmesi gerekir diye düþünüyorum
    1 yýlda 10 kat artmýþ operasyon yemiþ bir hisseye gelip hala uzaya çýkacaðýný düþünmek neyin kafasýdýr
    uyarmaya kalkýncada insanlarýn zaten moralleri bozuk demek dalga geçtiðimi düþünmek abesle iþtigal
    kaldýki ben 40 lardan beri uyarýyorum hisse sadece düþtüðünde deðil geçen gün tavan çektiðinde de uyardým
    ayrýca maliyetiniz kaç bilmiyorum ama bu hisseyi 40-50 lerden maliyetlenmek her türlü eleþtiriyi kabul ettiðiniz anlamýna geldiðini düþünmeniz lazým aykýrý görüþlere tahammül etmesini bilin size tavsiyem eðer maliyetiniz yüksekse buralarý okumamanýz herkes sizin gibi düþünmek zorunda deðil siz beni anlamaya çalýþmak yerine özeleþtirinizi yapýn acaba nerde hata yaptým dudu dudu dilleri çok mu dinledim diye kendinize sorun
    hepsini geçtim de insanlarýn üzüntülerinden zevk alýyor demenize üzüldüm umarým ben haksýz çýkarým 3 hanelere çýkarda kazanýrsýnýz öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim
    ama anlayamadýðým bir konu var ben 2,5 yýl halkbank hissesinde bekledim hisselerin uçtuðu bir dönemde maliyetimin 2 katý zor satabildim dolar ve enflasyonist ortamda zararým diz boyu iken burdaki çoðunun okuduðum kadarýyla maliyetleri ucuz ve bir çoðu 40 larýn üzerinde çok rahat satabilecekken kat kat kar edebilecekken satmayýp þimdi aðlamalarýna da üzülecek deðilim insan biraz da tamahkar olabilmeli miami den deðilde istanbuldan ev alýverin be kardeþim
    neyse þimdi yine emoji kullanýyorum diye dalga geçiyor diyecekler
    umarým yarýndan itibaren hisseniz döner de benim 7 buçuðumu hiç görmez(þaka þaka bekliyorum)
    saygýlar....

6.  Alýntý Originally Posted by pozitif Yazýyý Oku
    üzmek mi?
    nerden baþlasam diye düþündüm hepsinin mantýklý açýklamasý var
    lakin uzun uzun insanlara laf anlatma gibi bir huyum yok ama oturup üþenmeyip o kadar uzun yazmýþsýnýz ki bir iki kelam etmesem olmaz
    elimde hektaþ hissesi yok ama hedef fiyatým 7,5 gelirse söz alacaðým burdan paylaþýrým
    serbest piyasa buna karþý deðilsiniz sanýrým
    kahkaha emojisi kullanmayý seviyorum bu insanlarla dalga geçtiðimi göstermez
    inan bende þunu anlamaya çalýþýyorum psikolojik olarak irdelenmesi gerekir diye düþünüyorum
    1 yýlda 10 kat artmýþ operasyon yemiþ bir hisseye gelip hala uzaya çýkacaðýný düþünmek neyin kafasýdýr
    uyarmaya kalkýncada insanlarýn zaten moralleri bozuk demek dalga geçtiðimi düþünmek abesle iþtigal
    kaldýki ben 40 lardan beri uyarýyorum hisse sadece düþtüðünde deðil geçen gün tavan çektiðinde de uyardým
    ayrýca maliyetiniz kaç bilmiyorum ama bu hisseyi 40-50 lerden maliyetlenmek her türlü eleþtiriyi kabul ettiðiniz anlamýna geldiðini düþünmeniz lazým aykýrý görüþlere tahammül etmesini bilin size tavsiyem eðer maliyetiniz yüksekse buralarý okumamanýz herkes sizin gibi düþünmek zorunda deðil siz beni anlamaya çalýþmak yerine özeleþtirinizi yapýn acaba nerde hata yaptým dudu dudu dilleri çok mu dinledim diye kendinize sorun
    hepsini geçtim de insanlarýn üzüntülerinden zevk alýyor demenize üzüldüm umarým ben haksýz çýkarým 3 hanelere çýkarda kazanýrsýnýz öyle bir izlenim verdiysem özür dilerim
    ama anlayamadýðým bir konu var ben 2,5 yýl halkbank hissesinde bekledim hisselerin uçtuðu bir dönemde maliyetimin 2 katý zor satabildim dolar ve enflasyonist ortamda zararým diz boyu iken burdaki çoðunun okuduðum kadarýyla maliyetleri ucuz ve bir çoðu 40 larýn üzerinde çok rahat satabilecekken kat kat kar edebilecekken satmayýp þimdi aðlamalarýna da üzülecek deðilim insan biraz da tamahkar olabilmeli miami den deðilde istanbuldan ev alýverin be kardeþim
    neyse þimdi yine emoji kullanýyorum diye dalga geçiyor diyecekler
    umarým yarýndan itibaren hisseniz döner de benim 7 buçuðumu hiç görmez(þaka þaka bekliyorum)
    saygýlar....
    Elinizde Hektaþ hissesi yok ama her düþüþte koþarak gelip kahkalar atarak, zevklenerek kaðýt daha 7,5'a gelecek, satýn diyerek milleti uyarýyorsunuz.

Siz iyilik meleði misiniz? Nesiniz?

Sizi Hektaþçýlarý uyarmak için kim görevlendirdi?

Niye kendi elinizde bulunan kaðýtlar düþtükçe o kaðýtlarý elinde bulunduranlarý uyarmýyorsunuz?

Neden Banvit tahtasýnda kaybedince Þerefsizler diye köpürüyorsunuz?

Kaðýdýn gerçek deðeri 7,5 olabilir! Bizde satmamakla çok büyük hata da yapmýþ olabiliriz.

Size ne 10 kat fiyatla þiþirilmiþ, operasyon yemiþ bir kaðýdý satmamakla yaptýðýmýz hatadan.

Size ne neyin kafasýný yaþadýðýmýzdan.

Size hesap mý vereceðiz.

Bana ne sizin 7,5'tan alacaðýnýzdan?

Bunu her düþüþte bize söylemeniz size nasýl bir fayda saðlamakta?

Maliyetim sizi niye ilgilendiriyor? Size ne? (Genede söyleyeyim 2,53 TL)

Siz neden elinizdeki kaðýtlarla, tahtalarla ilgilenmiyorsunuz?

Borsada çok mu kazanýyorsunuz? Borsayý çok mu biliyorsunuz?

Eðer öyleyse borsada çok iyi sermaye yapmýþ olmanýz lazým. Gerçekten öyle mi?

BÜTÜN BUNLARIN ÖTESÝNDE YOKSA SÝZÝNKÝ TUHAF BÝR RUH HALÝ MÝ?

Elinizde Hektaþ hissesi yok ama her düþüþte koþarak gelip kahkalar atarak, zevklenerek kaðýt daha 7,5'a gelecek, satýn diyerek milleti uyarýyorsunuz.

Siz iyilik meleði misiniz? Nesiniz?

Sizi Hektaþçýlarý uyarmak için kim görevlendirdi?

Niye kendi elinizde bulunan kaðýtlar düþtükçe o kaðýtlarý elinde bulunduranlarý uyarmýyorsunuz?

Neden Banvit tahtasýnda kaybedince Þerefsizler diye köpürüyorsunuz?

Kaðýdýn gerçek deðeri 7,5 olabilir! Bizde satmamakla çok büyük hata da yapmýþ olabiliriz.

Size ne 10 kat fiyatla þiþirilmiþ, operasyon yemiþ bir kaðýdý satmamakla yaptýðýmýz hatadan.

Size ne neyin kafasýný yaþadýðýmýzdan.

Size hesap mý vereceðiz.

Bana ne sizin 7,5'tan alacaðýnýzdan?

Bunu her düþüþte bize söylemeniz size nasýl bir fayda saðlamakta?

Maliyetim sizi niye ilgilendiriyor? Size ne? (Genede söyleyeyim 2,53 TL)

Siz neden elinizdeki kaðýtlarla, tahtalarla ilgilenmiyorsunuz?

Borsada çok mu kazanýyorsunuz? Borsayý çok mu biliyorsunuz?

Eðer öyleyse borsada çok iyi sermaye yapmýþ olmanýz lazým. Gerçekten öyle mi?

BÜTÜN BUNLARIN ÖTESÝNDE YOKSA SÝZÝNKÝ TUHAF BÝR RUH HALÝ MÝ?
    yavaþ koca oðlan
    bu kadar uzun yazacak hisselerimi takip edecek kadar ruh halin bozulmuþ gördüm seni
    2,53 maliyetle bu kadar sinire strese ne gerek var
    tadýný çýkar bu daha iyi günleriniz olabilür
    uyarmadý deme sonra ama
    7,5 hedefle bekliyorum ne kadar insaflýyým bak maliyetinin 3 katýna bile razýyým

8. Buralari uzun zamandir takip eden biri olarak sunu belirteyim ki Dudu,ya ona buna arkalarindan laf edenler topikte derde derman icin bir bilgi bir graf paylassin da disimizi kiralim

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •