Sayfa 475/1005 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis Çankırı'damisin Çankırı'da bir araba var da ona bakılacak watsaptan yazda bana yardımcı ol araba bakma konusunda
    Yok değilim, daha bulamadın mı bi araba, pazarda fiyatlar düşüşe geçmiş deniliyor. Tam araba alma zamanı elini çabuk tut zamlanmadan
    Hamdım Piştim Yandım

2. 500 olursa düşüş, 250 yatay, pas geçer ise yukarı olur gibi.

250 olacak görüşü varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok değilim, daha bulamadın mı bi araba, pazarda fiyatlar düşüşe geçmiş deniliyor
    Alper şen Ayhan başkan ya da ben yardımcısı olurum diyen varsa almayı düşünüyorum. Arabaya bakacak Ankara yada konya yakın olursa oğlan alır getirir. Uzak olan yerden getirecek kadar tecrübesi yok. Yardımcı olacak arkadaşlar ikameti yazarsa sevinirim

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok değilim, daha bulamadın mı bi araba, pazarda fiyatlar düşüşe geçmiş deniliyor. Tam araba alma zamanı elini çabuk tut zamlanmadan
    Benim alacağım Arabanın fiyatları Konya'da 100 bin fazla. Benim düşündüğüm rakam 300 bin maksimum.

5. Eskiden bireysele döviz kredisi vardı, yabancı bol bol döviz getiriyordu vatandaş da aldığı krediyi bozduruyordu ve döviz kuru üzerinde baskı oluşuyordu, ithalat da patlıyordu.

6. Halka arzın ilk gününde de -%7 olmak da ayıp artık
    İnsan biraz alım yapar, bu kadar da madara olmamak lazım

Yanlız bu arz sırasında bekleyen iyi şirketler de var..
    Onlar yerine her hafta GYO arz etme işinden kim ne indiregandi yapıyorsa araştırmak lazım diyeceğim ama yazarken kendim bile güldüğüm için aynen böyle devam diyorum....

7. Şu ortamda borsadan gayrimenkul ortaklığı almak da biraz sakat gibi.

8. Pas geçer mi ki ?
    O zaman ilginç bir hareket olabilir..

Sayfa 475/1005 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •