Sayfa 527/1005 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Viop LVll

1. cuma pazarı bakalım pazarcılar malı ucuza verecek mi
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

2. Discovery Channel'de rulet masası imalatı blgeselleri oluyor. Cerrahi aletler, ölçüm aletleri o kadar ciddi yapılmıyordur.

İzmir torba borsa yapalım vatandaşı çarpalım düşüncesinde olanlar olabilir ama daha o seviyeye daha çok var. Şu an itekleme ile çalışan bir düzen olduğu besbelli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bana göre yarında taban olur pazartesi 200-185 arası önümüzdeki hafta gider gelir gördüğüm kadarı ile vur kaç yapmaya gelen longcular var döner diye onlarıda sıkıştırıp önümüzde haftadan sonra yeni vadeye geçer .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şapkadan gübreciler çıktı
    yarında bir miktar satabilir

gübreciler dün belirttiğim gibi banka satıyor şimdilik .
    gübre soruluyor benim ilgilendiğim bir tahta değil yukarda dün görüşümü yazdım.
    operason yemiş tahta hop yukarı dönmez büyük balığın nefesi kestiler şimdi küçük balıklarla oynarlar biraz daha aşağıda git gellerle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

X30 kağıdı ,GUBRF böyle olmamalı..

170-180 arası döner gibi.. 3-5 intihar,ya da cinayet vakıası eşliğinde..
    Borsanında moralini bozdu serefsizler

5. Bence de bugün dönmez ise 6 dolar ciddi destek ondan sonra 4 dolar var ama o sırada borsa çok çok daha düşük seviyelere gelmiş olabilir. Sene başındaki dip seviyesinden döner diye düşündüm dönmedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Gübrecilerin işi zor gerçekten yazık, kimbilir kaç kişi sıfırlandı
    Hamdım Piştim Yandım

7. Yav bu gübrecilerin bedelsiz hikayesi neden kabul görmemiş bilen yok mu
    sebep ne şimdi 2 taraf var spk ve şirket içerden vaz geçtiyse burada art niyet ararım.
    spk onay vermediyse o zaman sebep neyse onuda şirkete bildirip kamu oyu ile paylaşmaları gerek.
    pazılda boşluklar hiç sorgulanmıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Sırayla her tahtaya operasyon çekiyorlar, sasa hektaş derken şimdide gubre
    Bakalım sıra hangi tahtaya gelicek. Fk lara dikkat edin, çok şişmişse bir gün balonu patlatırlar. bana çıkmaz demeyin belli mi olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 527/1005 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •