Sn.ENGRANDMASTER,Şirketin pazarlama ve yönetim giderleri çok yüksek,bu sene kira artışlarından dolayı daha da yükseleceğini tahmin edebiliriz...
Kur farkı gideri var ve finansman gideri de yüksek,2024 yılında daha da yükselecektir,finanasman geliri çok düşük vade farkını müşterisine yansıtamıyor.
İlk kuvvetli destek 0.75 cent, burayı kırabilir 2 ci destek 55 cent,bunun altı LEŞ fiyatı 31 cent.(bence)
YTD
Balıkçı dedim de..bu gün pazardan karadeniz hamsi aldım,1 marul,1 yeşil taze soğan,1 tere otu,salata yaptım,,hamsiyi zeytin yağında mısır unu ile kızarttım...
Restaurantları boykot ediyorum..yukarıdaki menünün maliyeti 120-150 tl..2 kişi +8 kedi+1 köpek toplamda 11 boğaz karnımızı doyurduk..çokta lezzetli idi ....
Yarın çocuklarım bana gelecekler Palamut yapacağım(tost makinesinde,kırmızı toz biber soslu) 4 +1 torun +2 kişi biz, maliyet max.1.000 tl olacağını düşünüyorum,hay Allahım ya neleri hesap eder oldum...inat ettim gitmeyeceğim...![]()
Borsada operasyon da olabilir deniyor.
Akdere vs hakkında söylenti çıkaran tweet'i atan kişi silmiş hesabı.
Malesef borsa birilerinin alıp satması ile çalışıyor. Vadeli hesap, fonlar ve kısmen hazine bonosu vs birlerinin alıp satmasına ihtiyaç duymuyor.
Böyle bir yerde büyük pozisyonu olanlar pazarlama yapmak durumunda, kimi gizli yapıyor, kimi de çakal yöntemler ile yapıyor.
Söylenti vs çıkarılması, tahmin paylaşılması bu işin malesef doğasında var.
Pazar akşmına kadar borsada haftaya ne olacağı belli olur. Bu arada temeli, tekniği, konjoktörü, takası iyi olanlar tespit edilir.
Altı boş hisseler de var, karanlık odada alınanlar da var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Palamut pilaki yap sn nohut ağabeyim.
Şimdilerde tekde satılıyor ama eskiden genelde palamutlar çift satılırdı (gibi hatırlıyorum).
Sezon açıldımı her seferinde 50 şer çift palamut alırdık.
Rahmetli dedem ve dayılarım için lakerda yaparlardı.(bizede cebren hava keselerini yuttururlardı.).
Yalnız balığın yine yanlış hatırlamıyorsam kuyruk kısımlarını tuza basmazlar onları pilaki yapardı bizimkiler.
Hem çok bereketli hem de leziz olurdu.
Soğan maydanoz limon ve domates konserve kullanılırdı .şimdilerde 12 ay domates var .
Bizim orada yemekler hep suludur.Bereketide ordan geliyor ban ekmeği. Bitmez tükenmez .
Saygılar
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri