Sayfa 574/1005 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    TCELL de uzun vadecilikten vaz cayar, donu da Hulka teslim ederdi diyelim
    Achiles adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

2. benim zerre umudum kalmadı secim sonuna dek endekse çakacaklar kabak gibi ortada
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Buffet 1930 da doğmuş, 20 yaşında borsaya girse, 73 yıldır ralli yapan bir borsada...Orta yaşlarda komşusu CocaCola'nın CEO suymuş, çim biçerken muhabbete girip, almış insiderı..

Buffet Türkiye'de olsaydı; halka arzdan TCELL alır, 20 sene bekledikten sonra da, VOB yapman batarsınız derdi.
    Bu doğru
    Türk borsası spekülatiftir. Burada temel olarak beğendim aldım 15 sene tutarım diye işlem yapılmaz.
    Çünkü Türkiye zaten düzenli olarak büyüyen bir ülke değil.
    Thy, Tüpraş ı bile ne zaman alıp satacağını bilmezsen zarar edersin.
    Tabi bu her gün al sat demek değil. Yoksa buralarda sinirden dört dönersin..

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Buffet 1930 da doğmuş, 20 yaşında borsaya girse, 73 yıldır ralli yapan bir borsada...Orta yaşlarda komşusu CocaCola'nın CEO suymuş, çim biçerken muhabbete girip, almış insiderı..

Buffet Türkiye'de olsaydı; halka arzdan TCELL alır, 20 sene bekledikten sonra da, VOB yapman batarsınız derdi.
    Ben de aynı fikirdeyim. ABD ile burasını karıştırmamak lazım.

1000 dolar sermayesi olan için gerçekçi fikirler üretmek lazım. En azından sıfırdan nasıl başlanıyor hazır reçete olur.

Bence Warren Buffet ilkeleri genelde minimum 100 bin dolar ve üzeri nakiti olan kişilere yönelik.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. bir kere aylık grafik benim cıkmam imkansız diyor zaten cok cıkmısım deyo 5800 endekste görüsmek üzere

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Neden günlerdir sürekli heyecanla tweet atıp sayın Cumhurbaşkanım diyor ki? Halk kahramanı ise tabi bilemem...
    Yorumlara bakınca sıkıntılı gördüm kendisini. Halleder inşallah...

Bu tarz hareketler genelde birilerini batırdıkları zamanlarda oluyor
    Durulur normalleşir bir yerde..
    Birazdan sohbet odasında konuşacakmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. gelin herseyi satıp ethereum alalım 170 bin dolarsa satarıkk

Sayfa 574/1005 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •