Sayfa 587/1005 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorime göre dersaneci kendi adına bir arbitraj fonu kurmuş, hisselerini arbitraj ile yükseltmiş. Kredi faizleri yükselince buradan çıkış yapayım derken tahtanın içine etmiş. Haberler yanında hissenin fazla şişirilmesi de etkili olmuş.
    Gübre en yüksek vade farkı kazancını sağladığı için orada arbitraj fonları yoğundu...Bu vatandaşın da vardır..Kendi adında fonları var zaten..
    Büyük ihtimal bu gruplar arasında bir sorun oldu.
    Birileri uzun pozda yakalandı vs... Zaten günlerdir 31 er 31 er lot yazıyorlar tahtaya dalga geçer gibi...

Çok tecrübeli bir oyuncu. Acemice çıkarken tahtanın içine edeceğini sanmam. Ya terse getirdi ya terste kaldı..

2. Rapor yayınlanıyor hisse düşüyor hatta en çok satan raporu yayımlayan kuruluş deniyor.

Herfiler önce güzelce bir satıyor ki rapor yayınlanmadan içeriden duyup da hele de kredili filan alanlar dökülsün, hisseye güvenmeyenler de çıksın sonra hisse rahat rahat hedef fiyatlara gitsin.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    231 e gene biley kalmadı altına gelirse kaçılın altından uçak çarpması fena olur.
    Adamlar üstün başarı sebebi ile personele para dağıtıyor Almayanı döverler böyle şirketi...Boşuna tek rakibim Türk hava yolları lafı çıkmadı...
    .....................

Türk Hava Yolları yönetimi, 2023 yılındaki başarılı performansı göz önünde bulundurarak pilot ve kabin memurlarlarına 3, diğer çalışanlara 2’şer maaş ikramiye verilmesi kararı aldı.
    Son düzenleme : emregunes; 23-12-2023 saat: 01:32.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gübre en yüksek vade farkı kazancını sağladığı için orada arbitraj fonları yoğundu...Bu vatandaşın da vardır..Kendi adında fonları var zaten..
    Büyük ihtimal bu gruplar arasında bir sorun oldu.
    Birileri uzun pozda yakalandı vs... Zaten günlerdir 31 er 31 er lot yazıyorlar tahtaya dalga geçer gibi...

Çok tecrübeli bir oyuncu. Acemice çıkarken tahtanın içine edeceğini sanmam. Ya terse getirdi ya terste kaldı..
    Ben dersaneciyi tanımıyorum.

Atilla Yeşilada iktidar laik olan her şeye düşman vs diye yazısı vardı.

Dersanecinin kuran kursu, camisi, taziye evi, imam hatip lisesi vs var mı bakmak lazım, yoksa yedirmezler o kadar büyük parayı.

5. Hisselerin acemi oyuncular elinde sert düşmesinin nedeni kredili girdikleri için satarken kendi teminatları da eriyor, kendi ayaklarına ateş ediyorlar.

Tecrübeliler en az 3-4 tahtada işlem yapıyor, birinde yükseltirken, diğerinde satıyor, diğerlerinde de rolantide tutup biriktirme yapıyor.

Vatandaş da benim hisseme sıra gelsin diye bekliyor.

Zaten sohbet odalarında hepsi yükselecek sıra ile filan deniyordu.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hisselerin acemi oyuncular elinde sert düşmesinin nedeni kredili girdikleri için satarken kendi teminatları da eriyor, kendi ayaklarına ateş ediyorlar.

Tecrübeliler en az 3-4 tahtada işlem yapıyor, birinde yükseltirken, diğerinde satıyor, diğerlerinde de rolantide tutup biriktirme yapıyor.

Vatandaş da benim hisseme sıra gelsin diye bekliyor.

Zaten sohbet odalarında hepsi yükselecek sıra ile filan deniyordu.
    https://www.instagram.com/reel/C0zDO...R2MHk4Zml6NQ==
    bir halt olacağı yok.

Sıfırız..
    Uyuyamıyoz di mi?

Başkanım Ralliye ne kadar var?

Cuma 127 den Uzlaşmaya girer
    Vatandaş 1 kontrata 12.700-127 yatırır,
    100 adet gubrf sahibi olur..

Bursalı oyuncu mu, yatırımcı mı, her neyse
    Ciddi ceza ve işlem yasağı alır..

GUBRF vadeli kontrat lar cebren kapatılır

Gubrede x30 dan atılır.. SON

TR borsasına da fatiha okunur, geçilir..

Sayfa 587/1005 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •