Sayfa 37/1002 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    böyle günlerde buffeti dinlemek lazım

https://imagesupload.net/image/GAJt

upload image resim yükle : https://imagesupload.net/
    Konudan bağımsız bu adamın 1 tane bile gençlik fotografi yok mu, o kadar mi çulsuzmuş

Borsadan en çok kazanan buffet ı falan sollayan adam bu jım sımmons.Ufak bir ayrıntı geçmişinde CIA için şifre çözücü olarak çalışmışlığı var.İnsan huylanıyor tabi,acaba bu adamın kurduğu fonu aslında CIA mı yönetiyor diye))))))))))))

TCMB PPK üyeliğine Prof. Dr. Fatma Özkul atandı / Resmi Gazete

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bu şekilde Atatürkü yücelttiğini zannedenlere sinirleniyorum, ulan yıl 1920 daha savaş devam ediyor, devir kahve içip sohbet devrimi?

Fotoğrafı 1935. yıllar olarak kabul ediyorum, fakat Atatürkün karizması olağanüstüdür.
    Son düzenleme : reha kaya; 23-12-2023 saat: 03:40.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tüketim, öne çekme yaklaşımı Arjantinde Enflasyonun ana nedeni diyor , sosyolojik bir olgu;
    Bizde de farklı değil ki; elde aylık bütçeden fazla para kalma durumu varsa bende stok yapabildiğim ürünleri stokluyorum...200 try aldığım (birkaç ay önce ) deterjan şimdi 440 try a.q. dolar mı fırladı asgari ücret mi %100 zamlandı , petrol mü %100 zamlandı!!!!!! Bunun gibi yığınla örnek var bende , İthal ürün Laptop fiyat değişimlerine bakabilirsiniz...

Neyse bizimkiler kaynağı belirsiz paranın sisteme girmesini tercih ettiler , şu an o girişler ve Kamu bankalarının dış borçlanma ile elde ettiği dövizle piyasaya ayar veriliyor...

Bakalım ilerleyen zaman bizim için nasıl olacak!!!!
    Aslında herkes artık ihtiyacından fazla almamalı , adamlar , yani esnaf ve 3 harfliler fiyatı koyup bekliyor gidiyorsa üstüne zam yapıyor bakıyorlar satışlar durmuş üstünü çizip indirim yazıyorlar.

Geçen hafta bir et markete gittim bu ucuz satan bir yerdi, dana döş için 400 lira fiyat koymuş bekliyor içeride kimse yok, baktım almadan çıktım.

Bazen poğaça bile alırken ortalama üstü ise almıyorum.
    .......
    Alırsak ve yığarsak ne olacak, bence seçimden sonra artık ne asgari ücrete ne de emekli vb maaşlarına doğru dürüst zam gelmeyecek, stagflasyon olacak, bu durumda işsizlik artıp alışlar düşünce seke seke esnaf denen haydutlar fiyat kıracak. Bu haydut esnaf hakkıyla mecburen zam yapanlar değil.

Moody's vb bile maaş artışı yapmayın demişse artık bunlar Reyis'in son kıyakları. Bu yüzden S&P görünüm iyi dedi, ve cds düşüyor.

2S kuralı ya seve seve ya da seke seke. Mevcut parti ile hiç işim olmadığını herkes bilir ama Kılıçdaroğlu ve Akşener bu ülkede EYT işini körükleyerek, pandemi zamanında boktan aşı için baskı yaparak ve üretmeden kapanıp sıfır km parayı bankamatik ten alınmasına destek verip, işi sıvamakta yardımcı oldular.

Tabii, The dağmat , Jöleli, Nebatat -ül Azam gibi tipler de, Çin modelini felan yeniden keşfedip içine sı.. rken oldu bu, Rolex Nağci kalaydı bu nispet azalırdı.

Bu arada Jöleli yi gören var mı ne diyor faiz artışı için o zaman Rolex Nağciye ateş püskürüyor du. Yeni şafak ta Batmanlı faizi yüzde 20 ye çekince bu son olsun diye başlık atmıştı, ne oldu, d.. Öt oldular herhalde..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Konudan bağımsız bu adamın 1 tane bile gençlik fotografi yok mu, o kadar mi çulsuzmuş
    :D

8. Döviz olaylarının patladığı 2018 den itibaren yıllık ortalama döviz artışını hesapladım ve yıllık ortalama %40 artmış 6 senede.
    Şu an mevduat getirisi aylık %3.7 net, yıllıkta 43 civarını bile buluyor.
    Keza son 5-6 ayda dolar getirisi aylık ortalaması %2 ye kadar düştü.bu şartlarda mevduat daha mantıklı olmuyor mu oranlar düşmeye başlayana dek?

Sayfa 37/1002 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •