Sayfa 369/709 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5666 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ben 2 yıldır bunu yazıyorum..hatta hafiften akıl da verdim twitter dan...bu tür kağıtlarda tek risk patronun terso yapıp bedelli açıklamasıdır...ama %83 kendilerinde, şirketin bedelliye de ihtiyacı yok zaten...bu şartlarda bedelli ihtimali de sıfır.

borsaya sokacak fazladan 300 milyon civarı param olsa, dediğim işi yapardım, ama yok işte o kadar paramız
    Bu Deve gibi cok cazip fiyatlarda islem goren bir kac hisse daha var.....Ama patron hissesi diye ne spekler nede fonlar yukluce girmeye cesaret edemiyirlar.

Mesela 2.5 mlyon m2 den fazla acik ve kapali depolama alani olan gyo endexinde islem goren ulkenin lojistik depolama lideri bir sirket. Musterilerin hepsi mercedes, honda carfoursa gibi kurumsallar. Yabanci musterileri ile euro uzerinde kira sozlesmeleri yapiyor. 40 mw dan fazla cati GES kurulmus.
    Stratejik sanayi bolgelerinde 20 adetten fazla Arsa, insaa halinde olan siteler, 5 yildiz otel zincirleri vs vs olmak uzere 84 adet gayri menkul. Cok cuzzi bir borc ve doviz acik pozisyonu var. bu yil sonunda kira gelirlerini %300 den fazla artirmis olacak. Seneye ayni kira ve satis gelirleri. Ama defter degerinin altinda islem goruyor. 2023 yeniden degerleme ile pddd 0.40/0.5 lete duser.

Ama patron onay vermedigi icin gitmekte isteksiz.

Yine ulkenin avm lideri, sanirim ulkenin en buyuk ozel gayri menkul sirketi. Yine cuzzi bir borc ve doviz pizisyonu kalmis, bu yil ilk defa temettu vermis.. 2012 de Beykoz da bogaza sifir 200 milyon dolara aldigi 70 donum lük tekel arsasi uzerinde insaa etmeye basladigi ve 2025 te bittiginde 1.5-2 milyar dolar deger bictigim ultra lux oteller, rezldans ve Yalilardan olusan ve benzeri olmayan bu projeye ragmen hala defter degeri altinda islem goruyor. 12 Bilancosuna yeniden degerleme eklendiginde oda 0.4-0.50 pddd degerine dusecek.

Eskisi gibi kurumsal yabancilar olsaydi bu tur hisselere domuz surulerinin bostana daldiklari gibi dalarlardi.

Bu petvasiz patronlarin cesareti bu nedenlerden kaynaklandigini dusunuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ben 2 yıldır bunu yazıyorum..hatta hafiften akıl da verdim twitter dan...bu tür kağıtlarda tek risk patronun terso yapıp bedelli açıklamasıdır...ama %83 kendilerinde, şirketin bedelliye de ihtiyacı yok zaten...bu şartlarda bedelli ihtimali de sıfır.

borsaya sokacak fazladan 300 milyon civarı param olsa, dediğim işi yapardım, ama yok işte o kadar paramız
    Kozal geçen sene bölünmeden önce 45 milyon dolasimdaki lotuydu 150 tlden 680tl gördü
    Brsan 27 milyon lot dolaşımda 1000 tl gördü
    Ttrak 25 milyon lot dolasimda 1000 tl gördü
    Pgsus 43 milyon lot dolasimda 1000 tl gördü
    Deva 35 milyon lot dolaşımda gelecegin Pegasus u ttraki brsani olur mu olur ama hangimizin elinde hisse kalcak o sürede 1 sene sonrami olcak 3 5 sene sonra mi olacak kimin sabri yetecek önemli olan o

3. Deva'da aylık teknik göstergeler genel olarak iyi

Endekste desteklerse güzel olacak inşallah

Yılın son haftasına girdik artık, hisselerde ciddi

mana da düzeltmeler oldu.

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Kozal geçen sene bölünmeden önce 45 milyon dolasimdaki lotuydu 150 tlden 680tl gördü
    Brsan 27 milyon lot dolaşımda 1000 tl gördü
    Ttrak 25 milyon lot dolasimda 1000 tl gördü
    Pgsus 43 milyon lot dolasimda 1000 tl gördü
    Deva 35 milyon lot dolaşımda gelecegin Pegasus u ttraki brsani olur mu olur ama hangimizin elinde hisse kalcak o sürede 1 sene sonrami olcak 3 5 sene sonra mi olacak kimin sabri yetecek önemli olan o
    gerçekten deva ederinin çok altında kalmış

hisselerin başında geliyor. Patron niye bu kadar tutar

niye dizginler anlaşılır bir durum değil. Ama elbet

sizin de dediğiniz gibi bir gün ederine gidecektir

5. Garanti yatırım kimse şirkete güvenip inanan bir büyük yatırımcı sanırım bu düşüşlerde kagıda tek sahip cıkan o oldu ince ince mal topluyor 750 bin lotu olmuş düşüş başladıgından itibaren 82 maliyetli

6. Bir cepten diğer cebe işlemi olabilir

Hisseyi iyice dip yaptırdılar, şimdi de topluyorlardır

İyice kelepir fiyata getirdi hınzırlar

Endekste onların yanında

Bütün hisselerde zalimce basıyorlar aşağıya

7. Büyüklerin toplaması için ortam çok uygun

bir kısım yatırımcı faizler yükselince satıp mevduata kaydı

bir kısım yatırımcı ise altın ve dövize yönlendi

Böyle zamanlar tahta sahipleri için orta ve uzun vadede

toplama zamanı. Parası olan alıp maliyet düşürür

Benim gibi parası olmayan sabırla bekleyecek

8.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Büyüklerin toplaması için ortam çok uygun

bir kısım yatırımcı faizler yükselince satıp mevduata kaydı

bir kısım yatırımcı ise altın ve dövize yönlendi

Böyle zamanlar tahta sahipleri için orta ve uzun vadede

toplama zamanı. Parası olan alıp maliyet düşürür

Benim gibi parası olmayan sabırla bekleyecek
    Malımız iyi borsamız kötü piyasa toplayınca inanıyorum ki en önce toplayacak kagıtların başında geliyor deva bu karlılığa bu yurtdişi yeni ruhsat alımlarına rağmen gitmezse oda bizim hatamız değil piyasanın ayıbı olsun.

Sayfa 369/709 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •