Originally Posted by *Bozkurt Hisse aldık, battık. Geçmiş olsun .. Bizi niye batırdın onu anlamadık tüm ahali sabahtan beri
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Geçmiş olsun .. Bizi niye batırdın onu anlamadık tüm ahali sabahtan beri Saol mertabi, herkes suyuniçinde mi İğne ucu kadar bile kuru yer kalmasın, iyice dalın suya
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Saol mertabi, herkes suyuniçinde mi İğne ucu kadar bile kuru yer kalmasın, iyice dalın suya Milletin güneş görmeyen yerleri bile ıslandı ..
Bende biraz bişeyler aldım eser miktarda ..yakın stoplu bakalım ne olacak
Originally Posted by *Bozkurt Saol mertabi, herkes suyuniçinde mi İğne ucu kadar bile kuru yer kalmasın, iyice dalın suya Sabah sen yokken daldık dipten midye çıkarttık
Originally Posted by mert45 Sabah sen yokken daldık dipten midye çıkarttık Günün dibini daha işaretlemedim
Originally Posted by *Bozkurt Günün dibini daha işaretlemedim Sen keyfine bak artık 8134.00 Originally Posted by çıtak 813850 (6500 point zararına ) şorta döndük 61,75 garan lönkler kaldı elde... onlarıda aynı yerden şorta döndürebilirsem 2. seans DEVRE KESİCİ'ye oynarız belki
Originally Posted by mert45 Sen keyfine bak artık 8134.00 Açarsam barajın kapaanı görürsün
Forum Rules
Yer İmleri