Bulut abi kol gibi zarar dedin şimdi kâra geçti. Borsa burası adama söylediklerinini 15 dk da yaratır bu piyasa. Fikriyle öngörüsü ile takip edilecek bal arısı biri Bulut abi
Bulut abi kol gibi zarar dedin şimdi kâra geçti. Borsa burası adama söylediklerinini 15 dk da yaratır bu piyasa. Fikriyle öngörüsü ile takip edilecek bal arısı biri Bulut abi
Sıkça aldığım bir yorum: Bu ülkede asgari ücret hiç bir zaman 500$ olmadı ki hocam?
Doğru olmadı, ancak bakış eksik. Şöyle düşünelim:
2008 yılında asgari ücret 371 dolardı. O dönemden bu güne birikimli ABD enflasyonu (%45) ile artırırsak 538$ ediyor.
https://x.com/ali_hakan_kara/status/...774474602?s=20
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Onlar benim ne oynadığımı ne yaptığımı bile kafaları basmaz .
%40 gram , %10 dolar, 2 ay önce mevduata geçmiş, 5 milyon borsaya ayırdığım para stratejilerimle yazmışım
2.59-61 aralığı kademeli alım yapmaya başlamışım ortalamam şuanda daha aşağılarda
tahtalara kadar yazdım tup ne şuanda tahtalarımdan thy tahtalarımdan bunlarla al ver yapıyorum.
ha 2.5 milyon tl hissem şuanda kol gibi zarar diyor bunlar bitmez bu topiklerde kendi haline bırakıcan bunları.
bunlara beni red listesine alın diyorum almıyorlar hala beni okuyorlarbir gram analizimden bunun gibi tipler kazandıysa haram zıkkım olsun benim kalbi ve ağzı bir olan dostlar arakadaşlar için paylaşımlar yapıyorum onlara helal hoş olsun daha çok kazansınlar.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hayali rakamlarla burada oyun oynayan bile bize laf sokma derdinde ,
seni fıkra diye anlatıyorum masa muhabbetlerinde ,
şuradan LONG deyip birisi çıkıp orayı görmediki deyince YANLIŞ yazmışım diyen elemansın sen,
öyle bir pozisyonun yok hayali kahraman![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Böyle böyle denge bulucaz ama volilite yüksek olacak.
pıst 100 de saatlikde 7440 üstü kapanışlar gerekli ilk etap devamı 240 dk grafa geçicez .
bakalım ne kadar iştahlılar gün sonu bakıcaz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sana laf sokmaya çalışan bu piyasada çarpılır sindoma abi boşver kapat öm kimse mesaj yollayıp canını sıkmasın.
Dün sepet yapıyorum diye yazınca, içimden dedim sindoma abi kesin tüp alıyordur diye, sepetini söylemedin ama olsun bugün tepki yapması bile benim nazarımda başarıdır.
Dün tüp de aldın mı![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri