Sayfa 710/1005 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop LVll

1. GUBRF 10 tane alayım dedim bir de maliyet düşüreyim 10 tane daha yanına koyayım dedim büyük hata ettim.

KAP açıklaması yerine yerde yatan cesedi kaldırmaları lazım.

<<<<<<<<<

Gönül bu, engel dinlemez ki
    Eğer severse gelir alır
    Durur mu, laftan anlamaz ki
    Eğer severse gelir alır

Benim yasaklı kalbim
    Yemin bozdu yolunda
    Bekledi, bekledi
    Seni buldu sonunda

Sen telafisi olmayan
    En büyük hatam benim
    Senin yüzünden dünyayı
    Bir pula satan benim
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    10 liradan düşük hisselerden hergün 5er lot alsam 1 sene sonra yüzde kaç kazanırım
    veya piyasa değeri en düşük hisseler olabilir100 tanesi
    Bu mantıkla batarsın.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. İsveç okeylenmis galiba... meclis genel kuruluna gelecekmiş.
    Benim bedende can oldukcaaaaaa!!!!

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kap haberi etkilemez..
    Haber fasa fiso

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin teklif TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi -AA

TBMM (AA) - Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.

Dışişleri Komisyonu, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında toplandı.

Toplantıda, Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecine ilişkin Komisyonu bilgilendirdi, milletvekilleri de kanun teklifi üzerinde görüşlerini dile getirdi.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç Krallığı'nın Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İsveç okeylenmis galiba... meclis genel kuruluna gelecekmiş.
    Benim bedende can oldukcaaaaaa!!!!

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bankalar tavan yarın

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GUBRF 10 tane alayım dedim bir de maliyet düşüreyim 10 tane daha yanına koyayım dedim büyük hata ettim.

KAP açıklaması yerine yerde yatan cesedi kaldırmaları lazım.

<<<<<<<<<

Gönül bu, engel dinlemez ki
    Eğer severse gelir alır
    Durur mu, laftan anlamaz ki
    Eğer severse gelir alır

Benim yasaklı kalbim
    Yemin bozdu yolunda
    Bekledi, bekledi
    Seni buldu sonunda

Sen telafisi olmayan
    En büyük hatam benim
    Senin yüzünden dünyayı
    Bir pula satan benim
    Ariston üstat geçmiş olsun,zarar çok değildir umarım...

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin teklif TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi -AA

TBMM (AA) - Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.

Dışişleri Komisyonu, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında toplandı.

Toplantıda, Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecine ilişkin Komisyonu bilgilendirdi, milletvekilleri de kanun teklifi üzerinde görüşlerini dile getirdi.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç Krallığı'nın Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu -AA

- Genel Kurul, çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun teklifinin kabul edilmesinin ardından çalışmalarına 2 hafta ara verecek

TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulu, ekonomiye ilişkin kanun teklifinin kabul edilmesinin ardından çalışmalarına 2 hafta ara verecek.

Genel Kurulda, AK Parti'nin "çalışma gün ve saatlerine" ilişkin grup önerisi kabul edildi.

Kabul edilen öneriye göre, çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini de içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin kabul edilmesinin ardından, Genel Kurul, çalışmalarına 16 Ocak Salı gününe kadar ara verecek.

Öte yandan, Genel Kurulda, Saadet Partisi ile DEM Parti'nin "enflasyon", İYİ Parti'nin "öğrencilerin sorunları" ve CHP'nin "uzman çavuşların sorunları"na ilişkin grup önerilerinin ön görüşmelerinin bugün yapılmasına ilişkin önerileri kabul edilmedi.

Sayfa 710/1005 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •