Sayfa 752/1005 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ya bu gübreye çok fazla bel bağlanmış , borsayı yönlendirecek hacmi gücü var mı ki
    ne olacak taban çözülürse
    Yok tabiki,önce astor sonra bu,kim inanırsa artık,is ona döndü,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru, söylenti filan değil.. Aşmışlar bunlar bizde üç indi beş çıktı hesabındayız.. Yazık vallahi yazık.. Şaşırdık ne yapacağımızı..

Ama benim umudum var, bir takım pislikler temizlenecek aksi takdirde oyun bitecek..
    Yeni gelen yatırımcının gözü çok korktu..

Pandemi öncesinde de insanlar borsaya gelirdi.. Yan tahtalarda ev,araba parasını bırakır giderdi..Ana tahtalarda zaten açığa satış vardı. Yabancı sürekli basardı iyi para kazanmak zordu. İnsanlarda odunu yiyince bir daha buraya uğramaz, yanında borsa lafı geçince küfür ederdi.

Şimdi ya o borsa düşmanı olan kitleye yenilerini ekleyecekler , sonra millet dolar almasın diye ağlayacaklar yada insanlara yatırım yapınca para kazanılabileceğini gösterecekler..
    Paşa gönülleri ne ister göreceğiz...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya robotun şifresini çözmüş, hergün trade edip harclık alıyomuş diye söylenti mevcut.
    O yüzden sistemi resetliycekler
    Ne harçlığı şemsiye formasyonu var bende

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yok tabiki,önce astor sonra bu,kim inanırsa artık,is ona döndü,
    Çok fazla dillendirildi öyle bir şey mümkünmü
    Sanki endexsin kaderini çizecek kağıt
    Tabii bu arada kağıtta bulunanlara geçmiş olsun diyelim samimiyetle ..ender rastlanacak çok zor bir durum

5. Borsada 4 günlük faiz baskısını kapanışa kadar hissedeceğiz.

Ufak ve sığ hisselerde 3 e 5 e bakmıyorlar gerçi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    yabancı yan tahta almazmı diyosun

Ünlü Menkul aldığı ilk 5 de yan tahta yok evet!
    Yabancının yapması gereken ağır tahtaları kaldırmaz. Zaten adamlar likidite olmayan, malı Spek tarafından toplanmış tahtada ne yapacaklar...

Yabancı banka,holding alsın bizim yerli çakallar zaten yanları tavan tavan götürür...

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, %40'ta uzlaşıldığı öğrenilen yeni asgari ücret için 1.000 TL refah payı talimatı verdi. (Sputnik)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne harçlığı şemsiye formasyonu var bende
    Tamam o halde sen işin zor kısmını halletmişin, bundan keyli kolay kısmı kalmış
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 752/1005 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •