Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Dayuuuu umarım viop30 da kazandın Biraz kar yabtık ama yeterli olmadı tohatlı abi, idare ediyoruz işte bugün de kapanış metrede kürsüye çıkarsam iki de iki yapcam sonra hattrick
Hamdım Piştim Yandım
SPOT
Originally Posted by *Bozkurt Herif kitledi malları kaçtı faize, akıllı adammış Rosense abi kendimi keriz gibi hissetmem normal mi bilmemde akıllı olacan kendiden başkasını dinlemeyecen ben biraz para ver yarıya düşen senetler var elim hala gitmiyor almaya... ne yapmalı ki ::
Originally Posted by *Bozkurt Herif kitledi malları kaçtı faize, akıllı adammış Rosense abi kendimi keriz gibi hissetmem normal mi Olm sen beni ödürecen puahaaahhhha
Originally Posted by *Bozkurt Biraz kar yabtık ama yeterli olmadı tohatlı abi, idare ediyoruz işte bugün de kapanış metrede kürsüye çıkarsam iki de iki yapcam sonra hattrick Kapanış sert olur hareket bu sefer
Basss palişkooommm basssss ..gerçek sevdiğim renk i mi nihayet kavuştum https://www.youtube.com/watch?v=JIBqPw0w42M 7940.00
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Kapanış sert olur hareket bu sefer pek bişey olacağı yok 7250 altı bugünlük yok diyor adam
Originally Posted by bahriyeli Olm sen beni ödürecen puahaaahhhha Bahriyeli yarın tepkiye alma zamanı....
Forum Rules
Yer İmleri