Sayfa 319/822 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 6576 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: EndeksS

1. bu da TL de günlükte ana gemimdir, günlük yelpaze grafiklerini buradan veriyorum, keza USD bazlı hedeflemeleride yine buradan üretiyorum,

hep sıkça bahsettiğim üzere şayet 8490.xx üstünde tutunabilseydik, 8823.xx üstüne kalışa hedef 11000 olarak gelişecekti, tabiki şart sıcak para,

grafikte gördüğümüz yeşil nokta 11000 hedefidir, kurla birlikte değişmektedir,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. mesaj2545 ten devamla, bu da burada günlükte her gün paylaştığım güncel halidir,..

rakamlar burada önceden bellidir,..bazı rakmlarda ısrar etmem ve vurgulamam bu sayededir,..

örneğin 8823.xx si keza, 8490.xx vya 8156.xx hep buradan diyebiliyorum,..

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    akşama coin paylaşımları yapacam, ..ne vermişiz ne olmuş baabından,

btc de ilk yeşil ovali hedeflemem devam etmektedir, tranj yelpazelerden kurtulduğu anda ilk hedefine varacaktır

4. keza coinde ana gemilerden ikincisi olan ETH de ilk etaplı beklentim yine ilk yeşil ovaldir,

5. bunlar sünger elamanlardır,
    emicidirler, gloabal para arzı fazlasını emeceklerdir,..
    iki şeyden olumlu beslenirler,
    1.global para arzının genişlemesi, çokça
    2.global faizlerin düşme eğiliminde oluşu,..eh işte,

bu görevi emtialardan artık devralacaklar,...karışanları görüşenleri yok, sürtünmesiz ortamda sıfır enflasyon,..
    FED bunlarla rakip olarak gözüksede SEC üzerinden düzenlme girişimleri olsada global enflasyonu artırmadan para fazlasını gömecekeleri yegane yerler bu enstrumanlardır,..icattır, icat ihtiyacın anasıdır, ..

6. Tr burada USD ye gömülen parayı USD ye gömülmek yerine zaten fazla basılmış TL üzerinden buraya gönderirse, bunlar TL olarak oraya gidip orada USDT olduklarından (platforma göre değişebilir, ama binacede böyle), sen Tr de USD ye talep yazacağına, para fazlasını kastediyorum TL olarak çıkıp orada USDT ye dönüyorsun,
    tabi bunu Coin piyasasının bulish olarak desteklemesi şart,..bu artı bir durumdur,..
    bunun önündeki engel
    1.gergedan yatırmcılar, yani altıncılar, dolarcılar, bunlar katı ve çözülmeleri zor,..
    2.tr nin gri listeden çıkma isteği ki, yakın zamnda Tr bu düzenlemeleri yapacağını duyurdu,..büyük ihtimal giriş çıkıştan vergi alınarak bunlar üzerinde denetim maksatlı düzenlemeler getirlecek, nasıl gelişecek kısmet,
    buraya her zaman kaybedilebilcek paralar konulmalı,..ki sıkıntılar olmasın, oluşmasın

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

solana coin , bundada yükseliş potansiyeli görüyorum, tranj yataylara sırası ile uğrayarak ve her taranjda trade ederek, nihayetinde en üst yelpazeye çaraparak tabi benim ölçebildiğim kısımlarıyla bir kazanç potansı var görüyorum,

ama dikkat yüksek risk barındırır, fazla para koymamak gerekir, binas batabilir, SEC mahkemeye verebilir bir sürü sıkıntıları var coinlerin

sonuncu coinimiz SOL ise,...sayfa 303 mesaj 2420 de belrttiğim üzere her dediğimi yaparak, her tranjda dediğim gibi trade ederk hedefine ulaştı,..

bundan sonrası bunda bir dinlenme sonrasında yeni bir atak gelrise yukarı mavi yelpazelere gider,..bunun için dinlenmenin bitmesi gerekir,..

8. coinde pozum var, kardayım,
    vobta pozum yok,
    hissede hatırı sayılır pozda ve zarardayım,..
    TL de faizdeyim,
    Usd bir miktar tutuyorum,..

umarım yeni yılda herşey herkesin gönlüne göreolur ve gelişir

Sayfa 319/822 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz