hafta sonu yaptığımız öngörüler patladı... yanıldık
ama pazartesi 10:46 da duruma müdahale ettik
813850 den şorta dönmüştük ve longun zararını telafi etmiştik
güncelde durum değerlendirelim:
sabah verdiğimiz destekten 20.000 puan tepti ama... tutunamadı 10.000 ini geri verdi yine
GÜÇLÜ dediğimiz XU030 da desteği kırdı.. bugün üstünü denedi, yine satış yedi (dünde denemiş, 2 oldu bu )
XU100... bu zaten patlaktı, iyice patladı... desteğin % 5 altında
İNDİKATÖR'lerde SAT derinleşiyor
long için hala bir ışık yok
zaten bugün sizin İNFO'nun TÜPRAŞ'taki alımı piyasayı tuttu (müzmin satıcının mal alacağı tuttu )
reise bir konuda katılıyorum çok açgözlü insan var bugün domates salçası aldım el yapımı geçen sene 3 kilosunu 100 e almıştım bu sene 1 kilosunu 85 e aldım domates %200 artsa tüm maliyetler bir yılda %200 artsa ancak bu fiyata satılır enagın bile enflasyonunun üstünd ebir rakam hamsi geçen sene 30 tl idi bugün baktım 130 tl 69 a aldığım çupra 240 tl olmuş
ortalıkta manyak fiyatlar var
şu anda açıklanan 17.000 tl bir değişiklik olmazsa 2024 sonuna kadar geçerli olan rakam
ocak 2023 de 8.500 tl olan asgari ücret 2 yılın sonunda 2024 ün aralık ayıda bile %100 artışlı gidecek
bu yılki enflasyonu koy önümüzdeki yıl oluşacak enflasyonu koy en a z%130 eder
asgari ücretli 6. Aydan sonra gfene enflasyona yenilmiş olarak hayata devam edecek
bir halt olacağı yok.
İltizam sistemi gerekli.
5 yıllık vergiyi peşin satıp gelen para yandaşa aktarılmalı.
Vergiyi toplayacak olan da yandaş olmalı.
Hadi reis bunu da yap.
Osmanlı yapmıştı.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Son düzenleme : ayhan53; 27-12-2023 saat: 21:02.
bir halt olacağı yok.
46 yaşındaki Şahinkaya SPK’nin sermaye artırımına ret cevabı verdiğinin şirket tarafından açıklanmasından bir hafta önce “belki bir milyon lot hisse aldığını” belirterek düşüş zamanında da hisse alımı yaptığını belirtti.
Bu kadar parayı nereden buldun... yaşın da genç...
abi ağustos-eylül aylarında bulumberg'i her akşam dinliyordum... bist işte 8000 lerde iken
her akşam her gelene soruyordu sunucu... yıl sonu ne olur ?
istisnasız hepsi
''10.000 diyordu.. hatta geçer 11--12 diyordu ''
malum konuşması ile aysun ablamız ''biz 11.000 ile çalışıyoruz'' diyordu
turşucu hakeza
ne oldu TEMELCİLER ?
PALA temele beton yerine gömdü hepsini![]()
Yer İmleri