Sayfa 791/1005 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Viop LVll

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bazen şu hisse 30 kat yapmış ben asla bulaşmam ,deyince...Arkadaşlar; bilançosu vs. çok düzeldi,o zaman göre ucuz diyorlar.

Bırak kalsın..isterse en iyi bilanço olsun..DOLAR BAZLI ÇOK GİDEN HİSSEYE ASLA BULAŞMAM...örnek GÜBREFAB

Sonuçta birilerinin maliyeti çok aşağıda ise hissenin ne olacağı belli olmaz.

misal netaş..20 yıllık dibi 1 dolar civarı(2008 deki istisnayı saymazsak)...1 dolardan alanın riski nedir?..üstelik ÇİN+TSK VAK. gibi güçlü sahipleri var...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KALICILIK ..ne esrarengiz kelime...

daha önce demişsin 2 saatlik kapanış olursa diye...

kalıcılık..bunu blooombergdeki ablalarda kullanıyor..selçukta...bir ay mı-bir gün mü-2 gün mü?

Abka şansını fazla zorlama istersen sen kot kafalısan benim suçum ne demi RED yap geç diyorum .
    sana her dakika rapor mu vericez 2 gündür seni grafların içine sokuyorum hala gelip laf ebeliği yapıyorsun
    ablalar gibi gelip dedikodu yapma gel analiz yap var mı yok iyi o zaman dedikodu yap ama bana bulaşmadan yap.
    işim gücüm var.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop işi iş değil......şanslı olup kuvvetli bir tahin gücün olacak......piyasayı da okumak ayrı bir meziyet tabiiii
    Bence viobda yılda bir kere SHORT poz. alınmalı.kaldıraç 1 olmalı..ve günlük grafiklerle.

Çünkü bıst100 tüm yıllarda yılda bir defa %20-25 olan bir düşüş yapıyor..onu yakalamk lazım..başka bulaşmamak lazım.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence viobda yılda bir kere SHORT poz. alınmalı.kaldıraç 1 olmalı..ve günlük grafiklerle.

Çünkü bıst100 tüm yıllarda yılda bir defa %20-25 olan bir düşüş yapıyor..onu yakalamk lazım..başka bulaşmamak lazım.
    o disiplin benim gördüğüm Bozkurt dayuu da var.....ben de yok ......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka şansını fazla zorlama istersen sen kot kafalısan benim suçum ne demi RED yap geç diyorum .
    sana her dakika rapor mu vericez 2 gündür seni grafların içine sokuyorum hala gelip laf ebeliği yapıyorsun
    ablalar gibi gelip dedikodu yapma gel analiz yap var mı yok iyi o zaman dedikodu yap ama bana bulaşmadan yap.
    işim gücüm var.
    İlacını al bakayım...nedir lan sendeki bu kibir...

Kibir iyi değildir ama bazen argumanı vardır..

Adam yks de sayısal ilk 5.000 dedir...mükemmel zeka dersin..veya yakışıklıdır vs..sende bir halt yok ama HER LAFI ÜZERİNE ALINIYORSUN.

Bak sakin konuştum...senin o timsahınıda sana yedirebilirdim..ama

Burası KAMUYA AÇIK FORUM...İsteyen kurallar dahilinde istediğini yazar.

Ortaya bir halt atıp eleştiri alınca manyaklığa bağlama.

Teknikteki KURALI SORGULUYORUZ üzerine alınıyorsun.

8083....bir parti long daha ....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop işi iş değil......şanslı olup kuvvetli bir tahin gücün olacak......piyasayı da okumak ayrı bir meziyet tabiiii
    Viop piyasa okumak değildir. Hedge için değilse kumardır.
    Kusura bakılmasın...
    Vadeli piyasanın çıkış amacı bellidir.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Son dakika: AK Parti'den Başkan Erdoğan'ı hedef alan Netanyahu'ya sert tepki: Hukuk önünde hesap verecek
    bence ŞORTta yakalandı...

ama pala dinlemiyor... stoplarını patlatacak

Sayfa 791/1005 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •