Hünkarım el muzzafer daima 6,8 tl den tanıtmıştın bize 3 hane demiştin aldık fakat tutmak nasip olmadı daşaklarına sağlık yine buldun malı armağan ettin bilene….kalplerdesin ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hünkarım el muzzafer daima 6,8 tl den tanıtmıştın bize 3 hane demiştin aldık fakat tutmak nasip olmadı daşaklarına sağlık yine buldun malı armağan ettin bilene….kalplerdesin ….
50 milyon ertelenmiş vergi borcu var..bi o kadarda yeni makina ve ekipman alımı...inş güzel yerlere gider.....ama bundan sonra biraz çalkantı ve bolca sabır gerek
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Reisss almak mesele değil tutmak mesele biz koca karılar gibi birseyleri elleyip duruyoruz ….Sen gibi hisse bulan taşşaklı görmedim ….birde utanmadan hedef veriyorsun ya walla pes biz 20 fırın ekmek yiyelim….
Bir Afyon Atasözü derki; Abanın (ablanın) am.?nı enişten den iyi mi bilecen ?
6 aydır yazan çizen yok. Unutulmuş şirket. Ama ben unutmadım çünkü aylardır içerdryim, el mecbur yani 😀
Gün içinde 87 den 76 ya zirveden neredeyse yüzde 13 düştü, çok sağlam mal çaktılar. Bakalım çakış bugünde devam edecek mi yoksa bir tur daha yukarı vuracak mı?
Yer İmleri