 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						Son beş yılda hayatımızdan kuruyemiş meyve et ürünleri dışarda yemek yeme içme giyim masrafını hatta berber masrafı sağlık giderlerini olabildiğince kıstık. Basit kahvaltı ve baklagiller ile devam ediyor hayatımız
 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						Değerli müdavimler, hayatımızdan bir süre pasta, baklava, antrikot ayda 1 olabilir izin veriyorum, kuru pasta , ne söyliyim abime, hatunlara, giyemeyecek leri giysi LCW vb ye hergün gitme felan filan ekmek çöpe atmak, araba ile lüzumsuz dolaşmak aktivite ve alışverillerini uzun sayılabilecek bir süre çıkarıyoruz.
Yoksa 2S kuralının ikincisi fena geliyor, zam alacam yüzde 50 eski tas eski hammami dersek fena olur. Böyle olmazsa enflasyon düşmez zira yüzde 90 ı psikolojik dir enflasyonun kimse az kazanmak istemez. Ancak mecburen az kazanırsa razı gelir seke seke.
Şimdi para varken almayalım ki parasızlıktan alamama durumu oluşmasın. Bunak gibi aynı şeyleri söylüyorum devamlı, ayrıca her akşam ı-rakı içenler de ya iki akşamda bir ya da tek atış yapacaklar, olmadı evde imbik sistemi kuracaklar, herifler zaten ı - rakıya kıl
 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Üye
					
					
						Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						eski bir F&B olarak tavsiyem.. şarabı haavalnadırın oyle için...nasıl derseniz ..evde mutlaka karafınız bulunsun...hatta iki karafınız olursa daha iyi olur.. önce şişeden karafa ..sonra karaftan karafa bir kaç kez doldurun ve boşaltın..ve biraz havadan ve yavaş boşaltın ki bu arada hava alsın...bütün şaraplarda kükütdioksit vardir..ve havalandırmazsanız eger bu başagrı yapar..en iyi şarap bile yapr bunu ki hele ki 3-4 senelik ve daha fazlası ise kesinlikle havalandırılmalı...ne kadar çok havalndırırssanız o kadar az kükürdioksit olur ve şarabın gerçek tadını alırsınız..hatta ilk kadehiniz mümkünse yine büyük balon bardak olsun...ki içerken siz onu içene kadar karaftaki havalanmaya devam etsin.. ikinci kadehten sonra ise mümkünse küçük kadeh tercih edin ki .. artık iyice havalanmış şarabın kokusunu küçük kadehte hapsetsin ...
 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Gümüş Üye
					
					
						Gümüş Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						
Yer İmleri