Sayfa 115/1002 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çalışan sayısı belliyken emekli sayısı bu kadar fazla iken ilkeyi yöneten ben olsam yine de çok iyi emekli maaşı vermem. Bunun için kayıtdışı ekonomi mücadelesi ve devletin tasarrufu ayrıca emekli maaşı ile ilgili düzenlemeler yapılmalı. Eşi vefat eden dede tekrar evlendiğinde maaşı öbürüne kalmamalıdır. Evlilik süresi olmalı ikinci evlilikte mesela 10 yıl gibi.
    Yanlış hesap yapıyorsun ve bu düşüncede yanlış özellikle yayıldı.
    Benim emekli maaşımı benim zamanında ödediÄim primlerle devletin doÄru veya yanlış yaptıÄı yatırimlarla Ben ödüyorum.Ben.
    Yeni giren bir çalışandan şimdi yapılan kesintide deÄerlendirilerek ileride ona ödenecek.
    EÄer para prim yatırmamış dışarıdaki fonlara gidiyor ise.3.kisilere gidiyor ise.Bu para kimseye yetmez.
    Asıl sorun bu.Emeklinin parasını tırtıklıyorlar.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çalışan sayısı belliyken emekli sayısı bu kadar fazla iken ilkeyi yöneten ben olsam yine de çok iyi emekli maaşı vermem. Bunun için kayıtdışı ekonomi mücadelesi ve devletin tasarrufu ayrıca emekli maaşı ile ilgili düzenlemeler yapılmalı. Eşi vefat eden dede tekrar evlendiğinde maaşı öbürüne kalmamalıdır. Evlilik süresi olmalı ikinci evlilikte mesela 10 yıl gibi.
    Ulke su anda yonetilemez durumda.

Bu kirilma ile ikiye bolunmus bir toplumda hic bir sey tutmaz.

Adam yikiyor, caliyor, tarikatlere aktariyor.

Hukuku islevsiz hale getiriyor.

Gecenlerde bir belgesel de izledim, dunyanin gelmis gecmis en ahlaksiz lideri Hitler diyordu, bilin bakalim ikinci kim.

Keske o kadar kolay olsaydi, dede ikinci kez evlenemeseydi.

Sosyal Guvenlik Kurumu bu kadar soyulmazdi.

3.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Emeklilik zor zenaat.
    Gecmiste 20 yil calistigim kurumun ozellestirilmesine iliskin ilk girisim degerli /sevgili hocam Mumtaz Soysal sayesinde basarisiz oldu, iptal edildi.
    Iptal gerekcelerinden ders alan iktidar, ozel blr yol izleyerek ozellestirmeyi, ozellestirmeye iliskin duzenlemelere ilaveten, kurumun ozel kanununda yaptigi degisiklikle gerceklestirdi, Hariri sulalesine peskes gerceklesti.
    Dikilen her direkte, kurulan her bir santralda emegi olan yurdum insanin emegi yok sayilarak, telgrafci Hamdi Bey in kemikleri sizlatilarak yapilan bu hain operason sonunda, kurumdan ayrilma hakkimi kullandim ve sahip oldugum makam ait tum haklarimin yok olmasi pahasina, havuz tabir edilen bekleme suresinden (2 ay), sonra meshur bir (SS) bakanlik bunyesine atandim. Sene 2006. Yoneticilik unvanim, maasim, sahip oldugum ozluk haklar sifirlandi.
    2011 yilinda cikarilan bir KHK ile, eski haklarimin bir kismi, calistigim sure ile kisitli olmak kaydiyla, iade edildi.
    35 yillik kamu gorevinden sonra, 2.5 yil once emekli oldum.
    Ozellestirilen kurumdan ayrilmasaydim. bugun alacagim maas (ayrilmadan onceki unvanimin bir ustu) muhtemelen 75+
    Son calistigim bakanliktan 50+
    Su an aldigim emekli maasi 13+
    Mulkiyeli vatanseverligin sonu.
    Tweetir da yazsaydim, tweet bu kadar der, bitirirdim.
    Durumunuza üzülmek isterdim fakat üzülemiyorum, bu ülke de çöp toplayarak, tuvalet temizleyerek "konut birikimi" yapan da var. ve bu tür insanlar bırakın özelleştireden kovulmayı "iş bulamıyorlar" (zaten siz kovulmamışsınız) ve buna rağmen bir şekilde geleceğini düşünüp birikim yapmaya çalışıyorlar ve bu ülkede bir mevduat bankasında bu profile sahip insanların sizinle benzetme yapayım 35 yıllık mevduat , hazine bonosu/devlet tahvili birikimleri "gasp" edildi.

bu şeye benziyor; bir insanın kanser olma ihtimali var ve bu önlenebilir , bunun için hiçbirşey yapılmıyor "sadece izleniyor" ve bu gerçekleştiğinde sizin durumunuz yani adalet yok bu ülkede bu yüzden "istifa" ediyorum. muhtemelen özelleşince önemli kayıplarınız olmuştur vs (bununla bağlantılıdır)

çalıştığın yerden zorla kovulsan dahi geçmişe ait biriklerin özetle kişisel servetin diyelim buna "el konmaz" benim anlattığım olayda bu yapıldı üstelik "tavır" yapıp devlete karşı "sen böyle yaparsan, bende bunu yaparım" değer algısı bu insanlara asla verilmemiş.

bazende bu ülkede "fakirler" var , o yüzden paramı 100 e katlamıyorum sadece 20 ye katlıyorum diyen tipler var..

bunlarda benzer.. yaptığnız şey sadece akılsızlıkmış diyeceğim ama o da değildir zira özelleşince çok farklı olumsuz durumlar oluşmuştur.

ideoloji peşinde koşan ama gerçekten insanların "iyi" olmasını istemeyenlerin bir çoğu şimdi yurtdışında insanlar asla "iyi" olamıyacaktı biliyorlardı amaçları başkaydı.. hı bu arada siz alkışlanırsınız , bir mevduat bankasında tüm hayatının birikimi gasp edenler de alkışlanır insanın en iyisi umursamaz. ortalama bir insan alkışlar kötüsü zaten bunu yapar.

sevgiler,

4. RASİM OZAN KÜTAHYALI: ALTAYLI İÇİN DEVLET HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Yandaş gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da bu soruşturmalarla gündeme gelen Altaylı hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Kütahyalı, Altaylı hakkında devlet içi hazırlıkların sürdüğünü iddia etmişti.

Kütahyalı, X hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

Çok ilginç bir vaziyet var, Fatih Altaylı ile ilgili DEVLET içi hazırlıklar sürüyor bu saatte bile Telefon trafikleri hızlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nda da hareketlilik var. Benim de Serap Çil olayında tanık olarak ifademi rica ettiler. Bu iş nereye doğru gidiyor?

Altaylı ya bir şeyler olacak ama ne olacak ben de bilmiyorum, İslam Bayrağı taşıyan dindar amcanın oğlu yaşındaki çocuk tarafından ağzının burnunun kırılması ve bu şiddeti Altaylı nın övmesi DEVLET içinde Müslüman kanatta, hatta Milliyetçi-Muhafazakar kanatta şalterleri attırmış.

Fatih Altaylı bir açıdan DEVLET in emrindedir. Örn: Metin Gürcan ın tutuklanmasının zeminini DEVLET in talimatıyla Altaylı yaptı Fakat bir açıdan deli bir tiptir. Eline sağlık' olayında sınırları aştı. DEVLET in Müslüman-muhafazakar kanadı Altaylı nın tutuklanmasını istiyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,254
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    RASİM OZAN KÜTAHYALI: ALTAYLI İÇİN DEVLET HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Yandaş gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da bu soruşturmalarla gündeme gelen Altaylı hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Kütahyalı, Altaylı hakkında devlet içi hazırlıkların sürdüğünü iddia etmişti.

Kütahyalı, X hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

Çok ilginç bir vaziyet var, Fatih Altaylı ile ilgili DEVLET içi hazırlıklar sürüyor bu saatte bile Telefon trafikleri hızlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nda da hareketlilik var. Benim de Serap Çil olayında tanık olarak ifademi rica ettiler. Bu iş nereye doğru gidiyor?

Altaylı ya bir şeyler olacak ama ne olacak ben de bilmiyorum, İslam Bayrağı taşıyan dindar amcanın oğlu yaşındaki çocuk tarafından ağzının burnunun kırılması ve bu şiddeti Altaylı nın övmesi DEVLET içinde Müslüman kanatta, hatta Milliyetçi-Muhafazakar kanatta şalterleri attırmış.

Fatih Altaylı bir açıdan DEVLET in emrindedir. Örn: Metin Gürcan ın tutuklanmasının zeminini DEVLET in talimatıyla Altaylı yaptı Fakat bir açıdan deli bir tiptir. Eline sağlık' olayında sınırları aştı. DEVLET in Müslüman-muhafazakar kanadı Altaylı nın tutuklanmasını istiyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
    O değilmiydi seçimden önce yunanistana kaçma hesapları yapan,bu gibilerin hepsinin yurt dışı ayağı mevcuttur,çünkü iktidarları bile onları kurtarmıyacağını biliyorlar.devamlı iktidarı dolduruşa getiriyorlar.

ENAG % 4.12 buna göre TÜİK % 2.06.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

bu ayda 3.31 çıkarsalar baride %50 ye tamamlasak
    gerçi 2.69 da yetiyorda bu ay az yüksek çıakrıp ocağa yığınak yapılabilir
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ontolojik olarak bu işler b.ka sardı vatandaş aman dolar almayı ihmal etmeyin mi desin garibim.Elbet bir umuttur deyip Tl alın dolar almak saçmalık falan diyecek.Umut dünyası işte.
    Yarın kıyamet kopsa ne yaparsın diye italyana sormuşlar pizzamı şarabımı alır son bir yemek yerim demiş,fransız hemen sevgililerimle vedalaşır onlarla son günümü keyifle geçiririm demiş,japon ailemle son günümü huzurla geçiririm demiş,türkün cevabı hemen ne var ne yok dolara çeviririm olmuş )))))))))))
    "olardaki artışı kabul etmiyorum"
    "dolardan bize ne dolsa ne olur dolmasa ne olur"
    "dolara aşırı yatırım yapanlar yaya kalabilirler"
    Ablaya sufle veren yok herhalde, bu türden birseyler demedi hala

Sayfa 115/1002 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz