Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop LVll

1. Maç saati 16.00 dan sonra karar verecekler tl bazlı gap var dolar bazlı gapler doldu buradan bam bam yukarıda alsa bofa 1milyar 800 milyon satışı var çarşamba çarşafa dolanır formasyonu bozulur mu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Elektirk fiyatları Avrupa'nın üzerine kalmış.

Normalde bizde işçilik daha ucuz ama finansman maliyeti daha yüksek, onun dışında santraller bizde daha yeni sayılır.

Bu ay zam olmadı diye biliyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Denizbank Fast isimli ödeme sisteminden faturalarımı ödüyordum, önce komisyon koydular şimdi de elektrik şirketi ile sözleşme fesh olmuş. Elektrik şirketi BBVA, Vakıf ve İş Bank ile anlaşma yapmış o kredi kartlarını kabul ediyor en az 2 taksit zorunlu tutmuş..

Bu arada kamu bankaları KDV, ÖTV tahsil ediyor 2-3 gün orada kalıyor.

Mantıken Vakıfbank bu konuda daha şanslıdır, öze sektör mantığına en yakın banka deniyor.
    repo yapılıp maaş olarak ödeniyor banka parayı işletir.
    bu yüzden it izi at izi birbirine karışmış diyorum,
    gidip maaşıma haram karışmış mı diye sorgulayan var mı yok,
    ama devlet at yarışından, rakıdan,piyango,iddia herşeyden vergi alıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...XfLg2GgMA&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 7400 benım pencerede cok krıtık

altındaki kapanışlarda baskının coook artacagını dusunuyorum
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

6. Herif önce son bir sert bir satış yapıp toparlıyor.

Şu an gel gel yaptı gibi, ona kanıp biraz hisselendim, umarım bir an önce toparlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Laik bir devlette yaşıyoruz.Çoğu şeye haram karışmış durumda.Ama elinden geldikçe harama bulaşmayacaksın....Aldığın MAAŞ hakkındır.Hz. ALİ yahudi çin çalışmış ve karşılığında HURMA olarak ücretini almıştır.

Senin maaşının helal olmayan-karışık bir mekanizma ile ödenmesi farklıdır.Ama bilerek-isteyerek parayı faize yatırmak farklıdır.

Bilerek-emsaller getirerek konuşmak lazım.Bu konuda araştırma yaparak ....

Bu dini hassasiyeti olan içindir...

Neymiş maaşım bu şekilde ödeniyor o zaman gidip bataklığın dibine gireyim düşüncesi ALGIDIR...Ve hükümlerle çelişir..

ne kadar sakınabilirsen o kadar sakın..

Pantolonunda 3-5 leke var diye çamura bulanmanın anlamı yok..

Hatta daha öteye gideyim..Tarih boyunca müslümanlar gayri islami(hrisyiyan-yahudi vs) ülkelerin boyundurugunda bile yaşamışlardır.Orada herkes ücretinin karşılığını almıştır.Burada problem yok..Ama HAM FAİZ meşru görünmemiştir.

Olay budur.Ben de defalarca VİOBDAN dolayı bu işe bulaştım(faizini almıyordum ama) ..Ama bir akım-dinde vs..hüküm ne ise odur..Ben yapamıyorum diye gerçekleri kıvırmak o dine-akıma yapılabilecek büyük kötülüktür.

8. Şirketler geri alım yapınca açıklama yapıyor, aslında herifte geri alım yapınca açıklamalı kamuoyuna
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •