Maç saati 16.00 dan sonra karar verecekler tl bazlı gap var dolar bazlı gapler doldu buradan bam bam yukarıda alsa bofa 1milyar 800 milyon satışı var çarşamba çarşafa dolanır formasyonu bozulur mu![]()
Maç saati 16.00 dan sonra karar verecekler tl bazlı gap var dolar bazlı gapler doldu buradan bam bam yukarıda alsa bofa 1milyar 800 milyon satışı var çarşamba çarşafa dolanır formasyonu bozulur mu![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...XfLg2GgMA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7400 benım pencerede cok krıtık
altındaki kapanışlarda baskının coook artacagını dusunuyorum
yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.
Herif önce son bir sert bir satış yapıp toparlıyor.
Şu an gel gel yaptı gibi, ona kanıp biraz hisselendim, umarım bir an önce toparlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Laik bir devlette yaşıyoruz.Çoğu şeye haram karışmış durumda.Ama elinden geldikçe harama bulaşmayacaksın....Aldığın MAAŞ hakkındır.Hz. ALİ yahudi çin çalışmış ve karşılığında HURMA olarak ücretini almıştır.
Senin maaşının helal olmayan-karışık bir mekanizma ile ödenmesi farklıdır.Ama bilerek-isteyerek parayı faize yatırmak farklıdır.
Bilerek-emsaller getirerek konuşmak lazım.Bu konuda araştırma yaparak ....
Bu dini hassasiyeti olan içindir...
Neymiş maaşım bu şekilde ödeniyor o zaman gidip bataklığın dibine gireyim düşüncesi ALGIDIR...Ve hükümlerle çelişir..
ne kadar sakınabilirsen o kadar sakın..
Pantolonunda 3-5 leke var diye çamura bulanmanın anlamı yok..
Hatta daha öteye gideyim..Tarih boyunca müslümanlar gayri islami(hrisyiyan-yahudi vs) ülkelerin boyundurugunda bile yaşamışlardır.Orada herkes ücretinin karşılığını almıştır.Burada problem yok..Ama HAM FAİZ meşru görünmemiştir.
Olay budur.Ben de defalarca VİOBDAN dolayı bu işe bulaştım(faizini almıyordum ama) ..Ama bir akım-dinde vs..hüküm ne ise odur..Ben yapamıyorum diye gerçekleri kıvırmak o dine-akıma yapılabilecek büyük kötülüktür.
Şirketler geri alım yapınca açıklama yapıyor, aslında herifte geri alım yapınca açıklamalı kamuoyuna
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri