Sayfa 923/1005 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faiz hassasiyeti olanlar genelde emlak, arsa, döviz yada altın yatırımı yapıyor
    Faiz haramsa ki haram, rantiyecilik haram kere haramdır diyesim geliyor ama Allah bilir ben bilmem.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gap kapanacak mı diye bakıyoruz hala bakıyoruz...
    günlük bist100 gap 7510.36 idi 7506 görmüş o kapanmış. xu30 da kapanmış.Viopları bilmem.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    günlük bist100 gap 7510.36 idi 7506 görmüş o kapanmış. xu30 da kapanmış.Viopları bilmem.
    dün ki gapi diyorum..

8016 xu030

4. Bugunkü filmin sonu çarşambayı sel aldı şarkısını mı söyleriz , yada sağ kulvardan bofa döndü geliyor şarkısı mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    herşey sakat emre millet işine gelmediği için kendine kılıf arıyor
    Bu yazıya da yanlış diyemem.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran:

Kur artışı bekleyenlerin yanılacağı bir yıl olacak.

Şu an Türkiye’de pozitif faize geçildi. Açıklanan enflasyon geçmişin, verdiğimiz faiz gelecek 3 ayın. Buna dikkat edin. Dolarda kalanın aleyhine bir durum olabilir.

Bu yıl devalüasyon beklentim ‘sıfır’. Olacağını sanmıyorum. Seçim ekonomisi beklemiyorum.

Türk Lirası’nın aşırı değerleneceği bir yıl olabilir.

İhracatın etkilenmemesi için Merkez Bankası döviz alımı yapabilir.

Eskiden bankalar kredi vermekte zorlanıyordu. Şimdi bankalarda iştah var ama müşteriler yüksek faizden dolayı tereddüt ediyor. İlk defa TL mevduatlar, TL kredileri geçti tarihte. Yani çok fazla mevduat toplamaya başladık ama krediye dönüştüremiyoruz.

Faiz seviyesi şu an yeterli. Ancak daha da yukarı gitmesi istihdam ve büyüme için risk. Bazı sektörlerde istihdam kayıpları olabilir. 45 seviyesi ile birlikte bu yaşanabilir. Şu an tekstil gibi alanlarda bunun işaretlerini görüyoruz.

Enflasyonda bu şekilde yüzde 3’lük gerçekleşmeleri yakalayabilirsek Merkez Bankası’nın hedefini 36-42 bandında yakalarız. Ben burada başarı görüyorum.
    ''Yani çok fazla mevduat toplamaya başladık ama krediye dönüştüremiyoruz"
    Yüzde kaçını krediye dönüştüremiyorlar ?
    Para bankaların elinde patlayacak o zaman.
    Döviz alıp değerlendirsinler derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    gap mı ?

hele dur... grafiklere bakıyorum... sürpriz rakamlar çıkabilür

859700--861000--862000 ŞORT yerleri

şuralara denk gelir galiba

bugün şortsuz kalma
    LONGCU PALASI... çok zaman kazandı.. erken yapsa idi birplanım vardı ama zaman geçti

artık buralardan, bu saatten sonra şort olmaz... bugün bitti bence... yarına bakacaz

YF, BOFA'nın peşine satışa gelmedi... güçler dengeli

8. Eğer ıssız bir adada üzerinde asma yaprağı ile gezip alet edavat kullanmadan kendi ekip bictigini yiyip akşamına kuru otlarin üzerinde yıldızlara bakıp uyuyarak günlerini gecirmiyorsan faize kesin bulasmissindir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 923/1005 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •