Sayfa 969/1005 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LVll

1. Eski politikaya dönüş falan zor o işler.
    Psikolojik olarak travmatik bir dönemdi bence. İnsanlar hala bir şeyler alma eğiliminden kolay kolay vazgeçmiyor.
    Sabah kalkıyorsun 1 milyon lira araba akşam yatarken bakıyorsun 1milyon 50 bin olmuş böyle bir dönemdi.
    Faiz maiz yükselse de bence insan psikolojisi bunu hala atlatamadı.

Faiz düşüşünü konuşmak içün bence erken.
    Daha kakame de çözülmedi pek.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: İç talep yavaşlayacak ona göre tedbir alın..
    ne güzel koyun gibi gibi güdüyolar yaww.

şunu yapın bunu yapın...

eee sen napacan o tedbirleri al diye o koltukta olduğunu unutmuş heral.

şimşekte eskisi gibi değil.. devire ayak uydurmuş.. geldiğinden beri hergün herşeye zam

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    A.S hava trade havası bizim gibi spotçularda şimşek çaktı bakalım tamam mı devam mı diye konuşmanın bitmesini bekliyoruz
    az daha yükselse yavaştan short ekleyecektim zaten 8120 görürse yavaştan eklerim.

SPOT

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: İç talep yavaşlayacak ona göre tedbir alın..
    Bence tüketici tarafında gıda, sağlık, giyim, toplu ulaşım, eğitim, konut, beyaz eşya çok değişmez.

Otomobil en büyük yarayı alabilir. Talep öne çekildi 2024 de otomobil satışı daha az olur deniyor. Elektrikli araba işi gelişir bence.

Mobilya ertelenebilir bir şey, para çok iken eşyalardan sıkılıp değiştirenler oluyor.

Müteahhitlerin kendi çimento fabrikaları var deniyor, OYAK hariç diğerleri için de çok iyi olmayabilir.

Elektrik fiyatları dolar bazında düştü, yeni güneş santralleri kurulumu da az olabilir. Rüzgarı daha çok destekliyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

hiç bişey değişmedi şimşekle birlikte..

dolar aynen devam.. enflasyon aynen devam..

faiz desen öyle..

gelmeseydi ne değişirdi.. hiç bişey

8535-8605 sıralı short açmaya karar verdim. Son bir tur daha bekliyorum pala beyden.
    edit: yazarken 8535 gelmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    TEB , hsbc her yükselişte spotta kaç gündür satıyor ,
    teb in sattığı mal yabancı olabilir bankalarda sattılar fonlar almış bir kısmını ,
    Net yabancı satışı

8. Bir kaç yüksek çarpanlı hisse teminatlar için overall hissesi olarak kullanılıyormuş. Çok düşük fiyatlardan hakim olmuşlar ve kredilerini desteklemek için yükseltiyorlarmış.

Küçük yatırımcı dışında herkes her şeyi biliyor diyorlar.

Bir iş adamı hissesini kendi açmış, onu fonlar vs desteklememişler. Kendi kafana göre giden işte bu şekilde olur diye göstermek istiyorlarmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 969/1005 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •