Sayfa 977/1005 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yine algımızla oynadı... neyse takipçilerimize en azından para kaybettirmedik

şortu kapatmayan manife ne demeli

şu ikili tepeyi yapmadan düşürür mü bu şerefli

ne güzel 4 alacaktı... 5 te yukarıdan maliyetlenecekti tekrar
    Dostum senin teknik çalıştı. Ben 8500 altına kayınca hızlanırız diye oyun kurdum. Evden spor salonuna gelene kadar 8490- 8550 yapmış. Sen az tut. Benim daha yarım saatim var.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bugün de sepet boş gidersin eve
    buralar bana cok pahalı baskan

6400-6500 bandını cazip görüyorum

arada cok sert verirse vur kaç için alabilirim haricinde kenardayım
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

3. Artık alma zamanı değil eldekini karla satıp akşam kapanışta yarının hissesine bakma zamanı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7200 altını görecekse bu endexis kapanış kanlı olması lazım....

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bugün de sepet boş gidersin eve
    bozkurt abey petko ile nişanı attım şimdilik, 1 lot bıraktım. başlık parasını düşürürse tekrar nişanı takarım abey.

6. 7450-7500 arasına sıkıştı

bakalım ne yone yırtacak
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

7. brüt takasta olan hisseyi diyelim gün içi sattık, tekrar geri neden alamıyoruz acaba bilen var mı? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Akşam Mehmet Şimşek'in açıklamaları ile borsa çıktı veya düştü denecek, başka bir gelişme olmadı.

Bugün Mehmet Şimşek'i yakmaya cesaret edemezler, adam maliye bakamı, kapanış bence güzel olacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 977/1005 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •