Sayfa 251/736 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd, ipb ve ec2 fonlarımı alım emri girdim bugün. sabit dursun, keşke alsaydım keşke satsaydım gerginliğinden bıktım usandım. hakikaten hayat böyle geçmiyor yani. tek çare portföyün bir kısmını başarılı fonlarda uzun vadeye sabitlemek.
    Rpdye sallayıp durdun, uzun uzun istikrar paragrafları yazdın, belki almayı düşünen yada sahiplerini fondan soğuttun, şimdi emir girdim diyorsun.
    Kardeşim benden sana tavsiye, önce bahsettiğin iç dünyandaki çatışmalarını kısık sesle hallet, son kararını verince o zaman yorumda bulun.

2.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Rpdye sallayıp durdun, uzun uzun istikrar paragrafları yazdın, belki almayı düşünen yada sahiplerini fondan soğuttun, şimdi emir girdim diyorsun.
    Kardeşim benden sana tavsiye, önce bahsettiğin iç dünyandaki çatışmalarını kısık sesle hallet, son kararını verince o zaman yorumda bulun.
    bu forumda da kimse ne yazdığımızı okumuyor yav. strateji değişikliği yaptım arkadaşım. rpd benim için piyasa kötüleşince kısa vadeli bekleme yaptığım faiz kadar güvendiğim hatta faiz yerine muadil bir fondu, o özelliği benim için artık tamamen bitti.

şimdiyse ilk kez çok uzun vadeli dokunulmaz bir sekme oluşturuyorum portföyümde. onu da ekledim çünkü uzun vadede getirisi güzel. dün söylediğimin tersini söylemiyorum farklı birşey söylüyorum yani. hem benim yazdığımla soğumayın veya ısınmayın sadece kararınızı verirken dikkate alın. bana uyup uğrayacağınız zarar vallahi beni hiç ırgalamaz geçmiş olsun derim halinize güler geçerim: ) benden söylemesi.

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Uzun zamandır Tefaş en çok satılan ilk beş fonu takip ederim, bu kadar çok serbest fon ve para piyasası fonu alımı ilk defa görüyorum.
    Ppf ler 3,60.aylik getiriye ulaşmış risksiz iyi para, serbest olanlar daha çok dövizle girilenler.bugun bir.miktar hisse alımına başladım tekrar , artık hisse yada değişken fonların valor leri beni rahatsız ediyor ,ABD için beklemeye devam , döviz artışı olduğu zaman tamamen realize edeceğim

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ppf ler 3,60.aylik getiriye ulaşmış risksiz iyi para, serbest olanlar daha çok dövizle girilenler.bugun bir.miktar hisse alımına başladım tekrar , artık hisse yada değişken fonların valor leri beni rahatsız ediyor ,ABD için beklemeye devam , döviz artışı olduğu zaman tamamen realize edeceğim
    yani aynı abd gibi bist'in faiz indirimini çok erkenden fiyatlamaya başlama ihtimali var..

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yani aynı abd gibi bist'in faiz indirimini çok erkenden fiyatlamaya başlama ihtimali var..
    Şimşek'in "daha gevşek para politikalarına evrileceğiz" lafı çok bilinçli söylenmiş bir laftı. Sonra dünya için konuştum dedi ama Bist'te hareket başlamıştı bile.

Faiz cikarma amacı kkm.ciksta dövize kaçışi engellemek ve abanilan kredi kartı borçlarının geri ödenmesini sağlamak, nispeten başarılı gözüküyor , yoksa enflasyon düşüreceğiz vs malum gözüküyor ne olduğu , seçimden sonra kademeli faiz indirim.yada sirketlere kredi imkanları gelecektir

7. YILLIK GETİRİ KIYASLAMA :

1) #Bist100 Hisse Senedi Fonu IIH %109
    2) Altın %79
    3)Euro %64
    4)Hisse Senedi Şemsiye Fonları Ortalama %64
    5)Dolar %57
    6)#BİST30 %35
    7) Mevduat Faizi %30

8.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    YILLIK GETİRİ KIYASLAMA :

1) #Bist100 Hisse Senedi Fonu IIH %109
    2) Altın %79
    3)Euro %64
    4)Hisse Senedi Şemsiye Fonları Ortalama %64
    5)Dolar %57
    6)#BİST30 %35
    7) Mevduat Faizi %30
    Siz yazınca tekrar aklıma geldi Haydar Beyin fonları 02.01.2023-02.01.2024 arası MAC %30,70 serbest olanı MAS %10,80 getiri. Bazı fonlarda yönetici değişiklikleri sonrası fonun başarılı olamadığı yazıldı Marmara da böyle bir durumda yok ve 2 fonları var sadece.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 251/736 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •