Evet hatırlıyorum Chirac ı doğru, ama orada yarı başkanlık var yani başbakan ve devlet başkanı sanki yürütmeyi paylaşmışlsr, gibi, mesela şu anda Macronu tanıyoruz kim Fransa başbakanı bilmiyoruz falan.
Murat Kurum, kiracılara , ev sahibi itiraz ederse PTT'den kirasını yüzde 25 yapın gönderin, bi şey yapamaz deyip insanları birbirine düşüren, ağır cezalık kavgalara kapı açan politikacı, İstanbul da ev sahibi olanlar benim gibi kendisini çok iyi tanıyoruz, seçimin gelmesini bekliyoruz. Bakalım bu söylemler kendisini belediye başkanı yapmaya yetecek mi.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
İyi Parti ittifaktan ayrılmasa bir önceki yerel seçimde kendisine verilen Balıkesir,Denizli ve Manisa illerini alabilirdi.
Şimdi hem oyları %5 olur olmaz hem de bırakın buyuksehir ,il ilçe belediyesi bile alamaz.
Bizim gördüğünü bir parti nasıl göremez. ( mi)
Var bi işler??
Kim daha cok cocuk yaparsa savasi o kazanir
Beyaz insanlar cocuk yapmak evlenmek mesuliyet sorun falan ugrasmak istemiyorlar
Eger hintli arap paki asyalilar olmasa ilkokullar kapanacak
Batili beyaz kadinlar icin cocuk yapmak yetistirmek aptalliktir. Bu yuzden kopek beslerler olunce arka bahceye gomerler
Aynisi Amerikada oluyor. Amerikaya son 1 ayda giren illegal sayisi 300 bini gecti ama yine yetmez. 340 milyon nufus var 3 milyon cocuk anca doguyor onlarin coguda beyaz degil. Amerikaya daha fazla gocmen lazim. Ozellikle cocuk yapmayi kulfet gormeyen araplari cok seviyorlar. Amerikada nufusu en hizli artan gocmen grubunun muslumanlar olmasi bu yuzden.
Eger imkaniniz varsa yurtdisinda 50-60 yasina gelmis beyaz amerikali yada kanadalilari gormenizi isterdim. Hayatlarinda hic aile kurmadiklari ve sorumluluk almadiklari icin karakterleride bir tuhaflasmis. Cocuk bebek gormeye dayanamiyorlar nasil davranacaklarini bilmiyorlar. Cocuklarla iletisim kurmayi unuttuklari icin ogretmenlik mesleginden cok uzak duruyorlar. Memlekette asker polis hemsire ogretmen bulunamiyor. Amerika ve kanada cok tuhaf ulkeler oldu. Eskisi gibi degil.
Yer İmleri