Sayfa 770/2404 İlkİlk ... 27067072076076876977077177278082087012701770 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. 6 tane daha short 700 den
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bazen şakalaşmasına yazıyoruz da fakat gerçek olan bir hadise varsa o da bu ki çok ciddi bir Boğa trendi var ...5 günlük EMA nın bile altına gelmiyor ve hiç bir olumsuz haberi önemsemiyor ..mesela bugün ALMAN olayı eskiden olsa kafadan 4-5 bin point basardı ..bugün ancak 1000 point bastı.
    tamamen katılıyorum ...diyorum ya 106 olması gereken endeks neden tutuluyor diye.... marj doldu bu haftalık bence... çok birşey olacağını beklemiyorum ... ya öpecez ya öptürecez hocam ....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    6 tane daha short 700 den
    inanılmaz agresif işlemler yapıyorsunuz ...hayranım .... hiperaktif by sinter

4.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    tamamen katılıyorum ...diyorum ya 106 olması gereken endeks neden tutuluyor diye.... marj doldu bu haftalık bence... çok birşey olacağını beklemiyorum ... ya öpecez ya öptürecez hocam ....
    Daha önce de her borsacı gibi defalarca kaybettim kazandım ama ilk defa vob'da bu kadar kısa bir zamanda bu kadar büyük kaybım oldu . Hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ASLINDA hani en iyi mal destekte alınır deselerde inanmayın siz
    BENCE en iyi mal DESTEK te verilmeli alıcı iştahlı gelene bolca vermeli memnun etmeli değil mi ?
    hah işte alan alır ..kırdığı anda zararını kurtarma şansı çok zayıf oluyor... geçen hafta ben dirençte yaptığım işlem gibi .... öpüyor kaçınılmaz .... inşallah kırar ..bekliyoruz..

6.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    sort 24 e alaman olayını yazdık kimse anlamadı ondan sonra pala cakı verdi zaten.....
    Last Trader hocam sizden ricam Finans ve Muhabbet Mekanı topiğini diğer tarafta REKLAM falan yapma ipini koparan gelince ne söylemek istediğimizi anlayamıyoruz ....

7. 15 dkya dolar şov olur mu
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Last Trader hocam sizden ricam Finans ve Muhabbet Mekanı topiğini diğer tarafta REKLAM falan yapma ipini koparan gelince ne söylemek istediğimizi anlayamıyoruz ....
    reklam yapmam da .... cok da gizlide değiliz yani
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Sayfa 770/2404 İlkİlk ... 27067072076076876977077177278082087012701770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •