Originally Posted by çıtak hele onun bunun çocuğunun ettiği zulume bak la maliyet olmaz... 8903xx--8907xx lerden bi binlik vermek lazım.... yoksa ırzımıza geçecek 891 den 1500 verdim çıktım şorttan izleyin tahtayı ne yapıyor... sövmekte yerden göğe kadar haklıyım
Originally Posted by *Bozkurt Hisse işi sıkıntılı bahriyeli abi, ne alsan eline yapışıyor. Vobdan biraz kazanalım bağri dünkü zararı çıkartırız vob yapman batarsın Memedin kulakları çınlasın kayboldu o da
Originally Posted by emregunes Alır almaz TV ye çıkması bana garip geldi Bence normal .Önemli bir tüketici markası. Yükselen Çelik çok çıkıyor o bana garip geliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Mehmet Şimşek: "Kripto varlık alım satım platformlarına SPK tarafından lisans verilecek." Gri liste için kalan son maddeydi ..
Originally Posted by Vallis 8880 den bugün ekleri yaptım. 8775 üstü long devam bende. Yürü be Ereğli Hobaaaa Abi neettin ocagimiza incir ağacı mi dikecen
Originally Posted by ariston Bence normal .Önemli bir tüketici markası. Yükselen Çelik çok çıkıyor o bana garip geliyor. şirketler para veriyor, öyle çıkartıyorlar ekrana reklam amaçlı yada hisse senedini manipüle etmek için
Originally Posted by ALPER Hobaaaa Abi neettin ocagimiza incir ağacı mi dikecen Short mevsimi kapandı bende Alperciim. Endeks 7500 altına gelirse fikrim değişir. Onun üzerindeki her düşüş bende alım fırsatı.
Parayı veren düdüğü çalar Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri