Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu manşeti atan dallama muhtemelen okul çağlarında matematiği zayıftı ..okumuşsa eğer
Dün BBHT haber vardı meğer sahteymiş.
Burada da söylendi galiba.
<<<<<<<<<
SEC'in resmi X (eski adıyla Twitter) hesabından atılan sahte tweet, gece boyunca hızlı bir artışa neden oldu ancak trader’lar durumu tamamıyla anlayamadan fiyatlar keskin bir şekilde düştü. Paylaşıma göre SEC, olası her BTC ETF başvurusuna yeşil ışık yaktı ve bitcoin spekülatörlerine uzun zamandır beklenen müjdeyi planlanandan bir gün önce verdi.
Ancak $BTC tag’iyle paylaşılan bu gönderinin bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı. Birkaç dakika içinde Başkan Gary Gensler, kendi hesabından SEC'in hiçbir şeyi onaylamadığını tweet’ledi. Bitcoin piyasaları buna tepki olarak satışlarına devam etti.
Tüm bu saçmalık, kripto dostu milletvekilleri tarafından soruşturma talep edilmesine yol açtı ve sosyal medya kullanıcıları, SEC’in bir dezenformasyon platformu haline gelmesine büyük tepki gösterdi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
50Trilyon doların altını okumağa gereke yok Emre
ne olduğunu anlamak çok da zor değil ..muhtemelen görüşecekleri kurumların toplam portföy kapasitesidir
Hangi yayın organı bilmiyorum bakmadımda
Bu adamlar daha çocuk yaştan seçiliyor. Bir çok ünlü siyasetçinin çocukluk zamanında birbiri ile fotoğrafları bile çıktı.
Evet uzun vade için yetiştirmeleri doğru.
Ama bu kadar tecrübesiz çocuklara bu üst düzey görevlerin verilmesi hiç bir ülkeyi görünenlerin yönetmediğini iyicene netleştiyor..
hektaş çok ucuz kaldı.dibin dibinde....buralardan hareket gelirmi acaba?spot anlık 18,78,viob 19,18....
Yer İmleri