Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    savaş biter ölen öldüğü ile kalır.. katil gider..

yarın birgün dostum netenyahu olur gündem..

fav at bekle.
    sarılır öpüşürler, dün dündür deyip memleket çıkarları bunu gerektirir diye bazılarını inandırır..

bana sorarsan tüm savaşların nedeni dinler.. dinlerin var oluşu.. vay senin peygamperin vay benim dinim inancım vs. geçmişteki tüm savaşların ana nedeni bu.

ya tek bir din çıkaracaksın veya yeni bir tanrı. yada tüm devletler savaşın suç olduğunu kabullecek ulusal bir yasa düzenleyip tüm devletlerin anayasına monte edeceksin bu kanunu.

savaşı başlatan hangi ülke olursa olsun . diğer tüm devletler tarafından yaptırım uygulanacak gibi gibi bir yasa.

sava diyip geçiyoruz ama çocuklar bebekler ölüyor. veya yetim kalıyor.

hayvan hakları bile olan şu gününümüz dünyasında bunu yapmak zor birşey olmasa gerek.

yoksa tanrı dinleri getirip ölüm sebebi yapmış kabul ederiz bilerek.

yetmiyor uzayda dolaşıyoruz şuan.. ama dünya yangın yeri..

insan aklını anlamak cidden zor

Evercore hisse senetlerinde yüzde 17 düşüş bekliyor

ABD’de hisse senedi yatırımcıları kurumsal kazanç sezonunu bekliyor. Evercore ise bu döneme oldukça karamsar yaklaşıyor.

Rezonans.. teoride sonsuz genliğe ulaşılan.. iki farklı doğal frekans.. biraz suyun aşındırma etkisinden farklı diye düşünüyorum.
    Tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu sorun bende yok.

benim babam eğitimciydi. emekli oldu. küçük kardeşim psikolog. çok erken yaşlarda bu sorunu yaşadılar. devamında duyma kaybına yol açıyor.

çok büyük ihtimalle meslek ve de uyku sorunları buna yol açıyor.

su belli miktarda ve düzenli olarak kayaya temas etse rezonans etkisiyle onu bile aşındırır. ses de öyle.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana sorarsan tüm savaşların nedeni dinler.. dinlerin var oluşu.. vay senin peygamperin vay benim dinim inancım vs. geçmişteki tüm savaşların ana nedeni bu.

ya tek bir din çıkaracaksın veya yeni bir tanrı. yada tüm devletler savaşın suç olduğunu kabullecek ulusal bir yasa düzenleyip tüm devletlerin anayasına monte edeceksin bu kanunu.

savaşı başlatan hangi ülke olursa olsun . diğer tüm devletler tarafından yaptırım uygulanacak gibi gibi bir yasa.

sava diyip geçiyoruz ama çocuklar bebekler ölüyor. veya yetim kalıyor.

hayvan hakları bile olan şu gününümüz dünyasında bunu yapmak zor birşey olmasa gerek.

yoksa tanrı dinleri getirip ölüm sebebi yapmış kabul ederiz bilerek.

yetmiyor uzayda dolaşıyoruz şuan.. ama dünya yangın yeri..

insan aklını anlamak cidden zor
    nedense sana çok gülüyorum sarhoş.....bu çıkarımlara nereden vardın de hele......bir yerlerden kopye çekiyorsun sanki.....

peki YÜKSELİŞ'e inanıyormusun ?

zerre kadar İNANMIYORUM... ama inatlaşmıyorum da

trend... yeşil üstüdür

yeşil kaç ? 845... bir dahaki ay 870... geçebiliyorlarsa geçsinler

(spot30 da yeşil... 910.000.. 856 dayız )

aşağıdan kırmızıya kadar olan her hareket İKİLİ TEPE görüntüsünü bozmaz

yarın ve cuma göreceğiz

YALAN HABER ve BEKLENTİLER ile kırmızıya dayadılar tahtayı

beklentiler BİTSİN gerçek işlemler gelir... o zman bakarız long mu şort mu ?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    nedense sana çok gülüyorum sarhoş.....bu çıkarımlara nereden vardın de hele......bir yerlerden kopye çekiyorsun sanki.....
    bu yazdığım cümleleri googleda ararsın olur biter..

bunların benim kendi düşüncelerim.

zoruna gidiyor biliyorum senin gibi cahillerin ))

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Rezonans.. teoride sonsuz genliğe ulaşılan.. iki farklı doğal frekans.. biraz suyun aşındırma etkisinden farklı diye düşünüyorum.
    Tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler.
    su nasıl kayayı veya köprüyü önce küçük sonra büyük etkilerle aşındırırsa ses de kulak zarını öyle etkiliyor.

Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •