Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8047 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim burada kimse ile işim yok TEKNİK oyun oynayan varsa benim gibi kendi tekniği ile karşılaştırır oyununu oynar laf dalaşına girmez veya RED listesine alır beni ne çizdiğimi ne yazdığımı görür.
    Senin tekniğin güzel, burda çok başarılı arkadaşlar mevcut, konumuz o değil sindoma abi, mesela sana bu sabahki bi olayımı anlatayım
    Malümunuz salı günü herif bisttin içinden buldozer gibi geçti bende akşam pazarı bikaç hisseye yumuldum neyise çarşamba sabahı oldu odada yanımdaki arkadaş dediki ne var ne yok sat, bende güldüm dedim ki bugün yeşil olur
    Hadi ordan sen battın dedi neyise seans açıldı ben ekrana şöyle bi baktım ve içimden çok kişi ütülür bugün dedim, herif bi fışkırttı o biçim
    Teknik önemli tabii algı ve psikoloji de önemli
    Suyuniçinde timsah gibi yüzmek zor, Malümunuz piyasa çok zor
    Bol kazançlar
    ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin tekniğin güzel, burda çok başarılı arkadaşlar mevcut, konumuz o değil sindoma abi, mesela sana bu sabahki bi olayımı anlatayım
    Malümunuz salı günü herif bisttin içinden buldozer gibi geçti bende akşam pazarı bikaç hisseye yumuldum neyise çarşamba sabahı oldu odada yanımdaki arkadaş dediki ne var ne yok sat, bende güldüm dedim ki bugün yeşil olur
    Hadi ordan sen battın dedi neyise seans açıldı ben ekrana şöyle bi baktım ve içimden çok kişi ütülür bugün dedim, herif bi fışkırttı o biçim
    Teknik önemli tabii algı ve psikoloji de önemli
    Suyuniçinde timsah gibi yüzmek zor, Malümunuz piyasa çok zor
    Bol kazançlar
    Bozkurt benim tekniğim iyi vs de değilim yapılan işe saygı göstermeyip burada 2-3 kişinin özellikle bu işlere girmesi sıkıntı ,
    bugun geldim 3 formasyon var dedim endeks ağırlığı tahtada 3 tahta ile oyun kuruldu.
    geçen hafta çıktık bu hafta için formasyon paylaştık devam ediyor.
    saatlik kaçtne değişik tahtaların graflarını formasyonlarını koyup belirttiğimiz hedef yerini buldu.
    şimdi burada gelip yok o değil yok bu değil derlerse kendileri çıkacaklar bize analiz öğretecekler bende hepsine hodri meydan diyorum çoktan beri varmı sesi çıkan yok e ozaman benim yazdığım çizdiğime neden salça oluyorsunuz bunlar buranın huzurunu bozmak için yapılıyor unutmasın topik ahalisi ve yönetim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Olasılık hesabı ve istatistik insanlar tarafından icat edilmiş en büyük matematik olgu.

Doğa olayları genelde destekliyor ama işin içine para giriyor ise orada örneklemi farklı gösterme dürtüsü oluyor. Büyük sayılar teoremi de var.

Borsalarda akıllı matematikçiler, fizikçiler vs işlem yapıyor değişik göstergeler üretiyor.

Büyük paralı adamlar da danışman tutuyor. Yani gözlem yapılan yere dış müdehaleler oluyor.

Dikkatli ve sınırlı risk ile kullanılması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •