Sayfa 319/1006 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bilgi de, sevgi de paylaştıkça artıyor kelimesi çok beğendiğim bir cümle
    takip edeceğiniz yerler kırılan DİRENÇ'lerin geri geldiğinde DESTEK olarak çalışıp çalışmadığı ÖNEMLİ!
    Şayet bir yükseliş varsa hisse yada vadelide Long pozisyonu satılmaz stop yükselterek mevcut pozisyonumuz varsa korumak gerek.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün karlı pozisyonları biraz realize etmek fena olmayabilir...
    Salı çarşamba olası bir satışta yerine konabilir..ytd
    Bende geçen hafta aynısını düşünmüştüm, geleneksel satış günü çarşamba ne olduğunu gördük, bir tavan ve %3 civarı primden oldum, hala malı yerine koyma fırsatı vermedi, bu herif piyasa beklentisinin tersi hamle yapmaya başladı gene, herif malda olunca ne olduğunu artık biliyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Strateji tıkır tıkır işliyor.
    Stratejiye sadık kalmaya devam.
    Bir de bankaları almaya başlasalar, tadından yenmez.

bugün nöbetçi koç grubu,sanırım...

5. Endeks henüz BOĞA piyasasında görünmese de KCHOL 28 Aralık günü BOĞA formasyonunda zaten
    uzun yıllar öncesi bir dostum bana KCHOL endeksin şahıdır o nereye endeks peşine demişti ben her zaman bu sloganı kullanıyorum ..

XU100 Endeksinde Yükseliş trendinin altına gelmiş durumda dolar bazlı grafikte trendin üstüne atması çok önemli altına düşüş onayı denebilir dikkatli olup izlemekte fayda var.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bende geçen hafta aynısını düşünmüştüm, geleneksel satış günü çarşamba ne olduğunu gördük, bir tavan ve %3 civarı primden oldum, hala malı yerine koyma fırsatı vermedi, bu herif piyasa beklentisinin tersi hamle yapmaya başladı gene, herif malda olunca ne olduğunu artık biliyoruz

Tabi herkes risk algısına göre işlem yapmalı..Böyle bir durumda kalmamak için yazdığım gibi kısmi kar realizasyonu da doğru olabilir.
    Ama teknik satış bende görünüyor.. Bu hafta 7850 ye kadar bir esneme ve oradan alış da olabilir..Orada tekrar bakmak lazım.

Haa tabi keşke her gün yukarı gitse Benim gibi mal taşıyanlar daha ne ister....

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Güzel graf.
    güzel kaat.

8. Bankalardan çıkıp sanaiye mi giriş oluyor acaba, endekis mühendisi palamız bugün normalde kızartması gerekiyordu bistti, enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 319/1006 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •