Sayfa 219/1002 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Reha gaya Kütahyadaki tüm pavyonları süresiz kapatmış.
    Dedeler ile alem mi yapıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Reha gaya Kütahyadaki tüm pavyonları süresiz kapatmış.
    Birde emekliler ekonomik olarak yok şöyle zorlanıyor yok hayat böyle pahalı. Kangal kangal sucuklar etler of of. Reis duy sesimi 7500 bile emkliye fazla 4500 tl ile gül gibi geçinilir.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...44009830/detay
    Orjinal toyota elektrikli değil sonradan bir firmanın yaptığı değişiklikle elektrikli olmuş modeller.
    Ha fiyatlardan güncellenmiş.. Yüzde 20
    Bu araba sanırım bayilerde satılmadı.Şarj süresi 6 saat menzil de 200 km.Kullanımı bunun çok sıkıntılı olur sn MKELES.Zaten bu arabaların pilleri de yedi sekiz yılda değişmek zorunda.Değiştirsen piller dünyanın parası.Hele ki bu özel üretimlerin pilleri falan nasıl olur bilemiyorum.Ama cidden ilginçmiş ,ben o yıllarda pür elektrikli toyota hiç duymamıştım demek bir firma öyle bir uygulama yapmış.Bilgi için teşekkürler.Bu arabaya gelince bence o yaşta bir araba için çok pahalı.

4. Kredi kartı toplam limitim 200 bine yaklaştı. Sağlam bir yere sakladım düşer kaybolur ocağıma incir ağacı diker. Seçim öncesi %1 -2 faizle nakit avans verir diye bekliyorum verirse çekerim yine vermezse kartları iptal edecem yada cüzi miktar limit bırakırım

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kredi kartı toplam limitim 200 bine yaklaştı. Sağlam bir yere sakladım düşer kaybolur ocağıma incir ağacı diker. Seçim öncesi %1 -2 faizle nakit avans verir diye bekliyorum verirse çekerim yine vermezse kartları iptal edecem yada cüzi miktar limit bırakırım
    Verir verir vermez mi Reisim. Halkını ne düşünür o. Bizim emeklileri de çok sever.

6. Dün bir haberde bir elektrikli araç kullanıcısı şarj vs için altı saat beklemiş diye haber okudum. Yok abi bizim milletimiz tek aracı varsa elektrikli araç istemez. Çoğu elektrikli araç sahibinin uzun yol için petrol yakan aracı vardır.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Verir verir vermez mi Reisim. Halkını ne düşünür o. Bizim emeklileri de çok sever.
    Bende emekliyim ama hiç acımıyorum bu sebeple onların nesli tükenir en azından. Kuş beslesen daha faydalı

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kredi kartı toplam limitim 200 bine yaklaştı. Sağlam bir yere sakladım düşer kaybolur ocağıma incir ağacı diker. Seçim öncesi %1 -2 faizle nakit avans verir diye bekliyorum verirse çekerim yine vermezse kartları iptal edecem yada cüzi miktar limit bırakırım
    temmuz sonuna kadar faiz indirim,ni unut sonrasıda cüzzi bi rakam
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 219/1002 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •