Sayfa 235/1002 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Sn desidero günlerdir takvim şu bu gazetelerde sayfalarca emekli maaş zammı şu kadar artarsa 10 bin maaş alanından 30 bin maaş alanına kadar yeni maaş ne olacak diye listeler açıklanıyor.Artış Yüzde şu kadar maaşınla çarp işte demiyorlar ))))))))))

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eğer bu söylediğin nokta virgül doğruysa bu adamı tanımak isterdim, benim gördüğüm Reisçiler hep , az , çok nemalanan veya emekli takımı, böylesini ilk kez duyuyorum insan yere 100 lirası düşse bayağı bakınır bu adam 100 dairenin ilk ini kaybedince neden aymamış anlamak fevkalade zor.
    Yani geri zekalı olsa başta o parayı yapamazdı. Bir terslik var. Anlamadım.
    Hocam en son kaza öncesinde Davutoğlu dönemde dolar 1,7 civarında ihaleye girdik bizim ihale sonu kur tahmini 2,25 faiz %12 ile girdik. İhale iki yıllık kurum ödemeyi 45 günde ödeyeceğim diye çıkıyor ihaleye. 2 sene sonra ilk faturanı ödüyor. Ben kaza geçirdim ihale bittiğinde kur 4,5 gibiydi. Benim arka komşum ve patronum battı. İkiside fanatik akp li. Bunlar batması imkansız firmalar. Hatta şuan batık olmayan üniversite hastanesi yok. Muhammet medikalci de yok. %90 i batmıştir.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    enflasyon farkının maaşa yansıması zamanında yasayla düzenlenmiş bir uygulama, hala yarın maaşlara yansıyacak mı diye soruyorlar töbe töbe..

% 37 Zam emekli maaşıma yansıdı diye, bu ekran görüntüsünü atalı epey oldu.

Ama ahali herhalde gözünlen değil, başka yeriylen bakıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. vatandaş hala söyleneni anlamamış kendinle tartışıyor, üstüne kanun yapma tekniğinden de haberi yok
    kanun yapıcı ister % 5'lik farkı geriye doğru yürütür ocağı da kapsar, isterse kanun çıktıktan sonra geçerli der..
    beyanatın içinde bu ayrıntı olmadığı gibi reisin talimatına göre yasanın şekilleneceğinin farkında da değil..

İlk entry de yazdım bir aylık yüzde beş fark en düşük maaş alan için bile önemli bir şey değil.Ama karşımızdaki zihniyeti anlamak açısından çok önemli.Sistem vatandaşın bir lirasına bile çökmek üzere kurgulu.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    vatandaş hala söyleneni anlamamış kendinle tartışıyor, üstüne kanun yapma tekniğinden de haberi yok
    kanun yapıcı ister % 5'lik farkı geriye doğru yürütür ocağı da kapsar, isterse kanun çıktıktan sonra geçerli der..
    beyanatın içinde bu ayrıntı olmadığı gibi reisin talimatına göre yasanın şekilleneceğinin farkında da değil..
    .Sen olayı çözdüysen mesele yok.Ben senin her yazdığına bir saat açıklama yapmaktan yoruluyorum.Burada bir saattir kanun yapıcının planı nedir diye tartışılıyor.Yoksa kanun yapıcı senin de dediğin gibi istediğini yapar.Bu konuda bir art niyet var mı yok mu o tartışılıyor.

7. Ayhan başkanım benim tüm hikayemi biliyor. Gün gün ekstre attım. Bilgi verdim. Ben beş kuruş param yok iken 150 bin civarında kredi ve nakit avans çektim %15 yıllık faizle. Onunla %70 altın dolar ve çok az kısmı ile borsa al sat yaptım. Düğün yaptım kredi kartı ve krediyi komple kapadım. En son 150 bin gibi para kaldı. Ha bu arada bir iki hatta üç yıllık stok var grup grup. 20-50 bin parayla günlük 1-3 milyon hacim yapıyordum. Şuan savunması modundayim ışık göremediğim için dalış yapmıyorum. Yinede ek kötü evin fatura vs masrafını çıkarıyorum. Ben bu adam varken gemimi bir şekilde yürütürum. Ayhan başkanım şahit her şeyime

8. Ramazan Bayramı ikramiyesini yüksek tutarlar hem de seçim öncesi verirler tam da...

İşte size ağızlara bir parmak bal daha...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 235/1002 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •