Kesin olan bir şey yok ama Ocak maaşlarına da fark olarak verirler...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E o zaman bu işin bu kadar uzatılması beklentilerin yüksek tutulması aslında siyasi olarak bence hatalı oldu.Ben iktidarın yerinde olsam aralıkta bunu açıklar seçime kadar olay unutulsun diye beklerdim.Ben bu zamanlamayı onlar açısından mantıklı bulmadım.Gerçi bizim emekli bunları şeetmez gene akp ye basar geçer ya neyse)))))))
Aralık ayı enflasyonu zaten aşağı yukarı belliydi.Aralıkta enflasyon artı yüzde 5 refah payı dense şimdiye olay hazmedilirdi.Hele bu onbin işi anlamsız oldu,onu aralıkta açıklamaları lazımdı.Şimdi bizim emekliler arasında bile kızanlar bunun bedelini sandıkta reise ödetecekler olacaktır diye yazacağım da gülmekten yazamıyorum)))))))
Bu ayrıntılar ufak ayrıntılar gibi geliyor ama değil.Bunlar aslında emeklilerin haklarını insan hakları normlarından uzaklaştırıyor.Çalışanlara farklı uygulama emekliye ayrı uygulama,devletin iki emeklisine farklı uygulama falan bunlar usulsüz olmaması gereken şeyler.Ama alıştırıyorlar her şeye.
Yer İmleri