Sayfa 422/1006 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geri alıp izliyorum
    17:21

Gıda, enerji, GYO, otomobil, sigorta diyordu.

Bankalar doyuma ulaştı dedi.
    Özel bankaları kastetmiştir yoksa Kamular da doyuma ulaşma söz konusu değil

YAYLA hisseleri emir paketi tedbiri ile işlem görecek

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kurumdan çıktım, evdeki Matriks kullanmadığımdan veriler eksik olabilir, güvenilmez! yarın saat 3 den sonra Matriks de bulabilirsem olur
    hocam forumu yıllardır takip ede ede herkesi tanıdım. ilk yarım saat cevap gelmeyince böyle bir cevap geleceğini tahmin ettim. kesin trafiktedir dedim. keşke acelesi yok diye yazsaymışım.

öyle yani. şimdiden teşekkür ederim. yarın da olur. hatta daha iyi olur.

Yatırımcılara ‘küresel risk’ uyarısı

Dünyanın dört bir yanındaki jeopolitik krizlerin küresel çapta bir krize dönüşmesi an meselesi. Ünlü Wall Street yöneticisi Wes Edens, böyle bir kriz halinde yatırımcıların yüksek faiz ortamına alışmak zorunda kalabileceğini söyledi

5. Yapay piyasa oluşturmayın diye ayet veya hadis var. Sıradan birisinin bunu düşünmesi zor.

Burada hareketli volatil piyasa istiyoruz ama yapay olmasın denmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ABD Başkanı Joe Biden ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, telefonda yaptıkları görüşmede Ukrayna ve Orta Doğu'daki kritik durumu değerlendirdikleri aktarıldı..................

bu şeytanlar savaş çıkarmadan ölmeyecekler......bari kendi ülkelerini yakıp öyle gitseler.....Orta doğuyu kan çanağına çevirdiniz....ey zalimler......

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yatırımcılara ‘küresel risk’ uyarısı

Dünyanın dört bir yanındaki jeopolitik krizlerin küresel çapta bir krize dönüşmesi an meselesi. Ünlü Wall Street yöneticisi Wes Edens, böyle bir kriz halinde yatırımcıların yüksek faiz ortamına alışmak zorunda kalabileceğini söyledi
    5.yildir sokamadilar,savaş çıktı, gaz uçtu gitti,şimdi faizler inmeye başlayınca kriz çıkacak,peh
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çağrı olacak orada sahibi değişti. %25 den fazla el değiştirmede oluyor dediler sohbet odasında.

%53 ü satıldı, Temel Ticaret de Koç sayılır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1237522
    Olucak büyük ihtimalle ama açıklama yapıldığı gün elinde olmak şartıyla, yanlış hatırlamıyorsam,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 422/1006 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •