Originally Posted by berkimcans @el turco, Oyak Yatırım son 1 hafta aldığı, hocam çok teşekkür ederim.
910750 1 kademe şort FDAX, ASELSAN, THY, ŞİŞE... devre kesmesine
Originally Posted by *Bozkurt Filmin başlamasına 15 dakika kaldı, çekirdeklerimizi aldık recaro koltuklara yaslandık, izliycez bakalım. İyi seyirler benim pencereden esas film 17:00 den sonra ..vizyona ne sokarsa artık ziyade olsun reis ..milyonluk paltolar recaro koltuklar Şu ara yaslandığın yerlere dikkat et ..Pek tekin yerlere yaslanmıyosun
ak bankasıynan, karanti bankasını... dimedim... onlar ayuların elinde zaten, gırçmaları kaldı
Originally Posted by bahriyeli benim pencereden esas film 17:00 den sonra ..vizyona ne sokarsa artık ziyade olsun reis ..milyonluk paltolar recaro koltuklar Şu ara yaslandığın yerlere dikkat et ..Pek tekin yerlere yaslanmıyosun Bugün ballıyım Sasa aldım fışkırdı Hekts aldım fışkırdı
Hamdım Piştim Yandım
Bu gevşek Pala bur haftadır makastan kırpıp duruyor. Kesin bi utnelik var.
@el turco, paylaşımların faydası olması dileklerimle bol kazançlar dilerim! SPOT da BofA gene satıyor,
Originally Posted by çıtak ak bankasıynan, karanti bankasını... dimedim... onlar ayuların elinde zaten, gırçmaları kaldı Amiralde ayıların ustunde halay çekiyor
Forum Rules
Yer İmleri