Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oda dün mesajda 00 doalr diyordu bende nereden bulacak o fiyata rus gürcü bayan işçi diyordum
    meğer oda etli butlu konulara girmiş
    mevzu Reha abilik bayan bacak lakaplı hanım faturaları ödeyemeyince bakanlık et atmış

https://www.takvim.com.tr/galeri/mag...i-duyurmustu/4

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu nasıl mucizevi bir yağ ki her işe yarıyor. İçiyorsun sürüyorsun yalayıp yutuyorsun.
    Süper.
    Covid olduğum dönemde ben de kullanmıştım.
    Teşekkürler tavsiye için.

Benim bildiğim kekik yağının 3 farklı türlüsü var:

- Oregano oil veya Oil of Oregano - İzmir kekiği içilebilir veya hap formatında (influenza ve covid de yardımcı olarak kullanılıyor, yan etkilerine dikkat ederek doktor kontrollü kullanılabilir)

- Oregano Essential oil - İzmir kekiği sert formatta (masaj yağı olarak başka yağlarla karıştırılarak kullanılıyor. bunu sakın içmeye veya direk katkısız sürmeye kalkmayın, direk yanarsın.)

- Thyme Essential oil - Yabani kekik çok sert formatta (bu suya damlatıp koklanır veya çok az kullanılarak başka masaj yağları ile karıştırabilir. bunu sakın içmeye veya direk katkısız sürmeye kalkmayın, direk yanarsın.)

sadece ilkini organik formatta bulursanız için, Amerikada ilkini çok kullanıyorlar grip tedavisinde. diğer ikinciyi veya üçüncüyü yanlışlıkla içerseniz, büyük ihtimalle ayvayı yersiniz.

bunları kullanırken her zaman uzman bir doktora ve eczacıya sorarak kontrollü hareket edin, riske girmeyin.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oda dün mesajda 00 doalr diyordu bende nereden bulacak o fiyata rus gürcü bayan işçi diyordum
    meğer oda etli butlu konulara girmiş
    Başganım ben ne bileyim yavvv, Nataşa denilince aklıma duj geldi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Töbe estağfurullah, bu yaştan sonra tesettür geyececeğiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. Amerikalı diyor ki;

* 4 yıl önce kiram 1200 dolardı, Şimdi 2100 (aidat hariç)

* 3 paket cips, hindi, biraz sebze 67 dolar

* Araba sigortam 4 yıl önce 130 dolardı hiç kazam, cezam yok 240 dolar şimdi

* 3 yıl önce elektrik faturam 45 dolardı şimdi 125 dolar

Why everything is so expensive diyor !

///

Eee... Herhalde yani, hem şubatta mama hem de temmuzda mama, yok öyle bişiy.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Eee... Herhalde yani, hem şubatta mama hemde temmuzda mama, yok öyle bişiy.
    sendikalar haziran da gene başlamazmı maaş zamları eridi en düşük asgari ücret 30 bin olmalı diye belki kök maaşa da köklerler nasılsa alıştı herkes bol maaşa

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sendikalar haziran da gene başlamazmı maaş zamları eridi en düşük asgari ücret 30 bin olmalı diye belki kök maaşa da köklerler nasılsa alıştı herkes bol maaşa
    Türkiyenin 550 dolar asgari ücret verebileceğini kim söylemiş, 385 dolara düşenceye kadar zam mam yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •