Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Haber doğru az bile yazılqnlar hepsi tek tek dökülecek
    Bu hanım, ABD de Avrupa da , akrabasını hısımını değil kamu teşkilatı na çalışan, her işe karışan gibi almak , misafir olarak bile ağırlamak da sorun olabileceğini bilmez mi.

Babası gelmiş ne sıfatla salça olmuş aile dükkanı gibi MB ye karışır.

O zaman MB nin adını Aile Merkez Bankası olarak değiştirelim. Aile bakkaliyesi mantığında.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Haber doğru az bile yazılqnlar hepsi tek tek dökülecek
    Tecrübeli abileri kendisine yol gösterecektir.
    İlk yaptığı açıklama zaten çok tanıdık geldi.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu hanım, ABD de Avrupa da , akrabasını hısımını değil kamu teşkilatı na çalışan, her işe karışan gibi almak , misafir olarak bile ağırlamak da sorun olabileceğini bilmez mi.

O zaman MB nin adını Aile Merkez Bankası olarak değiştirelim. Aile bakkaliyesi mantığında.
    O zaman AMB olur ve yanlış anlaşılabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

Abi öyle olsa bile parayı kadına veriyolar maaile çalışıyor diğerleri bedavaya geliyor ne var bunda devlet aklı bunu gerektirir

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Maçoğlu Fatih , Kadıköyden aday olmuş 10 numara, Tip ın başkanı çakma gomünist Erkan Baş hazretleri kırgınmış bize sormadılar diye ulan sana sorsalar ne olacak, ywsk, sen de gidip Lale Zara ya mı soracaksın, o da gidip CİA ya mı soracak, bu sahte solcular olmasa zaten Gladyonun işi yürümez. Koltuk değneği görevleri hep bakidir.

Kadiköy'de oyum olsa Maçoğluna verirdim iyiki de kimseye sormamış yoksa gözümden düşerdi.

Lale Zara adı kasten
    Farkettim Desidero abi bu aralar KV eski bolumlerini seyrediyorsun belli ki güllü erhan lale zara

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Uzaya gezintiye giden ilk Türk, yerçekimsiz ortamı test etmek için kalem çıkartmış ve çevirmiş.
    [emoji23]

Ahanda linki.

https://www.sondakika.com/teknoloji/...zaya-16756425/

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Farkettim Desidero abi bu aralar KV eski bolumlerini seyrediyorsun belli ki güllü erhan lale zara
    Senden de birşey saklanmıyor
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hafize ablanın paşa babası, bir bayanı prokotol görevlisi olarak beğenmiş, Hafize kızımın protokolüne sen bak demiş, türbanlı bacımız ise onun çalışma saatleri bana uymaz demiş.

Paşa babamız ise, ablamıza daha esnek iş saatleri olan bir işyeri bulması için yol vermiş, olay bu.
    abi türbanlı bacı zaten protokol görevlisiymiş o iş 8,30-17,30 yurumez ki bacım acaba o işi nası aldı işe nasıl giriliyor ben bilmiyorum birileri yeşillendirebilir mi?

Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •